Libnet.ro
UNICEF

01:06

Basescu, atac dur catre Dragnea si Tariceanu: Mai ticalosilor din PSD si ALDE, credeti ca in viata voastra veti mai putea merge la Tebea? Dar in Ardeal?

Adevărul Adevărul,
Basescu, atac dur catre Dragnea si Tariceanu: Mai ticalosilor din PSD si ALDE, credeti ca in viata voastra veti mai putea merge la Tebea? Dar in Ardeal?

Fostul presedinte Traian Basescu i-a acuzat, marti, intr-un mesaj pe Facebook, pe Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu de faptul ca vand si istoria tarii pentru voturile UDMR la motiunea de cenzura. Mai mult, liderul PMP acuza si faptul ca in ziua de 15 martie 1848 au murit un numar mare de romani de armatele contilor maghiari, iar PSD si ALDE face zi de sarbatoare din asta. continuă pe Adevărul

Basescu, atac dur catre Dragnea si Tariceanu: Credeti ca in viata voastra veti mai putea merge la Tebea? Dar in Ardeal?

Fostul presedinte Traian Basescu i-a acuzat, marti, intr-un mesaj pe Facebook, pe Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu de faptul ca vand si istoria tarii pentru voturile UDMR la motiunea de cenzura.

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea dupa esecul negocierilor cu UDMR: Si-a tras glontul de argint fix in propriul picior

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a facut din nou un apel la dialog, dupa ce, sustine el, Liviu Dragnea s-a hotarat sa foloseasca voturile UDMR ca si glont de argint, dar.

Traian Basescu: Dragnea si Tariceanu vand si istoria tarii pentru voturile UDMR, la motiunea de cenzura. Mai ticalosilor din PSD si ALDE, credeti ca in viata voastra veti mai putea merge la Tebea? Dar in Ardeal?

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, i-a acuzat, marti dimineata, pe liderii coalitiei de guvernare PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, ca vand istoria tarii pentru voturile UDMR la motiunea de cenzura.

Traian Basescu rabufneste: Mai ticalosilor din PSD si ALDE, credeti ca, in viata voastra, veti mai putea merge la Tebea? Dar in Ardeal?

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie dura pe Facebook, la adresa liderilor PSD si ALDE, acuzandu-i ca vand istoria tarii pentru a obtine voturile UDMR la motiunea de cenzura.

Zi cu emotii. Dragnea, Tariceanu, Oprea si Ponta ajung din nou in fata judecatorilor de la iCCJ

Noi termene in dosarele in care sunt judecati Liviu Dragnea, Calin Popescu-Tariceanu, Victor Ponta si Gabriel Oprea sunt programate marti la inalta Curte de Casatie si Justitie. Dosarele.

Dragnea, Tariceanu, Grindeanu si turma PSD-ALDE

Este mai bine sa mergi singur decat sa mergi cu turma intr-o directie gresita, cugeta Diane Grant, dramaturg si scenarist american, castigator al unui important premiu la prestigiosul Festival International de Film de la Cannes.

Noi termene in procesele lui Dragnea, Tariceanu, Oprea si Ponta au loc, marti, la instanta suprema

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca, marti, joi termene in dosarele care ii vizeaza pe presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pe secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, si pe fostul vicepremier si ministru de Interne.

Liviu Dragnea a mai facut rost de un vot in favoarea motiunii de cenzura. Ce parlamentar al opozitiei a tradat

Liviu Dragnea a mai facut rost de un vot in favoarea motiunii de cenzura. Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga a anuntat ca a trecut la PSD, potrivit Agerpres. Acesta a precizat ca a demisionat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )