Libnet.ro
UNICEF

22:00

Basescu: Avem ministru in functie condamnat. Justitia nu mai are frica de politicieni

Antena3 Antena3,
Basescu: Avem ministru in functie condamnat. Justitia nu mai are frica de politicieni

Presedintele Traian Basescu a declarat, la Chisinau, ca faptul ca in Romania a fost condamnat un ministru in functie, precum si un fost prim-ministru, arata ca justitia nu mai are frica de politicieni. continuă pe Antena3

Basescu: Avem ministru in functie condamnat. Justitia nu mai are frica de politicieni.

Presedintele Traian Basescu a declarat, la Chisinau, ca justitia in Romania nu mai are frica de politicieni, in contextul in care au fost condamnati un ministru in functie, precum si un fost prim-ministru, scrie Mediafax. Sunt foarte multi politicieni care nu isi dau seama ce inseamna independenta si corectitudinea justitiei. Si in Romania nu suntem sfinti din punctul asta de vedere. Inca exista tendinte de a controla tronsoane din justitie sau oameni din justitie. Dar, perioada in care .

Traian Basescu: Avem un ministru in functie condamnat, ceea ce dovedeste ca justitia nu mai are frica de politicieni

Justitia nu mai are frica de politicieni si a inceput sa functioneze corect de cativa ani, a afirmat presedintele Traian Basescu, aflat in vizita la Chisinau, facand referire ca in Romania a fost.

Traian Basescu, catre Christine Lagarde: Romania a reusit sa finalizeze acordul cu FMI, dar mai are nevoie sa fie asistata inca doi ani (VIDEO)

Traian Basescu s-a intalnit, marti, cu directorul Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, careia i-a spus ca Romania mai are nevoie sa fie asistata inca doi ani. Am reusit sa.

Kate Moss nu mai are silueta de altadata: Supermodelul de 39 de ani, topless la piscina (FOTO)

Kate Moss a fost surprinsa pe picior gresit, la plaja, fotografiile realizate de paparazzi aratand ca supermodelul de 39 de ani nu mai are corpul tonifiat cu care si-a obisnuit publicul, scrie The Sun. Ea a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )