Libnet.ro
UNICEF

23:45

Basescu: Cunosc doar 2 ex-ofiteri acoperiti - Ponta la SIE si Ghita la SRI. Restul, slugi cu IQ redus

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Cunosc doar 2 ex-ofiteri acoperiti - Ponta la SIE si Ghita la SRI. Restul, slugi cu IQ redus

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca are cunostinta de doi politicieni 'carora li s-a facut onoarea ca, la un moment dat, sa fi fost cu adevarat ofiteri acoperiti' - desi nu poate sa dovedeasca acest lucru - fostul premier Victor Ponta la SIE si deputatul PSD Sebastian Ghita la SRI, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Basescu: Cunosc doar 2 ex-ofiteri acoperiti. Restul, slugi cu IQ redus

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca are cunostinta de doi politicieni carora li s-a facut onoarea ca, la un moment dat, sa fi fost cu adevarat ofiteri acoperiti - desi nu poate sa dovedeasca acest lucru - fostul premier Victor Ponta la SIE si deputatul PSD Sebastian Ghita la SRI.

Basescu: Cunosc doar 2 ex-ofiteri acoperiti - Ponta la SIE si Ghita la SRI.Restul, slugi cu IQ redus

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca are cunostinta de doi politicieni 'carora li s-a facut onoarea ca, la un moment dat, sa fi fost cu adevarat ofiteri acoperiti' - desi nu poate sa dovedeasca acest lucru - fostul premier Victor Ponta la SIE si deputatul PSD Sebastian Ghita la SRI, informeaza Mediafax.

Basescu, pe Facebook: Personal, stiu doar doi politicieni care au fost ofiteri acoperiti - Ponta la SIE si Ghita la SRI

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, din nou, ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE si ca un alt politician care a fost ofiter acoperit al SRI este Sebastian Ghita, in rest fiind doar agenti de influenta voluntari, slugi cu IQ redus care cred in mod fals ca-si netezesc cariera.

Alina Gorghiu, dupa ce Ponta a anuntat ca in PSD exista ofiteri acoperiti: Ne-am obisnuit cu minciunile fostului premier

Copresedintele PNL Alina Gorghiu crede ca Victor Ponta minte atunci cand vorbeste despre existenta unui ofiter acoperit in conducerea PSD. Alina Gorghiu a cerut comisiilor parlamentare de control al SRI si SIE sa faca putina lumina printre acoperitii PSD, inclusiv prin audierea fostului prim-ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )