Libnet.ro
UNICEF

11:15

Basescu, despre coabitarea cu Ponta dupa revenirea la Cotroceni: Nu comentez

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre coabitarea cu Ponta dupa revenirea la Cotroceni: Nu comentez

Presedintele Basescu a fost intrebat, joi, la prima sa conferinta de presa sustinuta dupa revenirea la Palatul Cotroceni, cum decurge coabitarea cu premierul Victor Ponta avand in vedere faptul ca, in perioada suspendarii, vorbise despre obligatia coabitarii, seful statului raspunzand:Nu comentez. continuă pe Adevărul

Basescu despre o noua suspendare: Bucurosi le-om duce toate!

Pentru prima data dupa ce s-a intors la Cotroceni, Traian Basescu face declaratii de presa de la Palatul Cotroceni. Presedintele Basescu a precizat ca vizita pe care o va face vineri la Bruxelles are loc la.

Theodor Paleologu, despre Victor Ponta: NU E ACCEPTABIL ca noul an universitar sa inceapa cu ...

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, considera ca nu este acceptabil ca noul an universitar sa inceapa cu plagiatul inscris pe frontispiciul universitatii romanesti, referindu-se la teza de doctorat a premierului Victor Ponta. Citeste si: UPDATE. Cioroianu: Universitatea din Bucuresti NU poate da verdicte in cazul demnitarilor. Rectorul UB: Diploma poate fi retrasa doar cu acordul Ministerului Eucatiei Sa speram ca Senatul Universitatii Bucuresti va avea curajul sa .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )