Libnet.ro
UNICEF

13:00

Theodor Paleologu, despre Victor Ponta: NU E ACCEPTABIL ca noul an universitar sa inceapa cu ...

România Liberă România Liberă,
Theodor Paleologu, despre Victor Ponta: NU E ACCEPTABIL ca noul an universitar sa inceapa cu ...

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, considera ca nu este acceptabil ca noul an universitar sa inceapa cu plagiatul inscris pe frontispiciul universitatii romanesti, referindu-se la teza de doctorat a premierului Victor Ponta. Citeste si: UPDATE. Cioroianu: Universitatea din Bucuresti NU poate da verdicte in cazul demnitarilor. Rectorul UB: Diploma poate fi retrasa doar cu acordul Ministerului Eucatiei Sa speram ca Senatul Universitatii Bucuresti va avea curajul sa . continuă pe România Liberă

Teza de doctorat a lui Ponta CONSTITUIE un PLAGIAT VADIT - raportul juristilor.

Raportul juristilor care au analizat teza de doctorat a lui Victor Ponta, un profesor de la Universitatea Bucuresti si doi de la Universitatea din Strasbourg respectiv de la Sorbona, concluzioneaza ca lucrarea prezinta numeroase incalcari ale eticii universitare, constituind un plagiat vadit, potrivit Mediafax. Citeste si: Theodor Paleologu, despre Victor Ponta: NU E ACCEPTABIL ca noul an universitar sa inceapa cu PLAGIATUL inscris pe frontispiciul universitatii romanesti UPDATE.

Victor Ponta, atac dur la adresa PDL si fostului Guvern: PDL este un partid de fanarioti/Stolojan, un bolnav inchipuit

Premierul Victor Ponta s-a dezlantuit la inceputul sedintei de Guvern de miercuri, lansand un atac extrem de dur la adresa membrilor PDL si fostului Guvern. Premierul i-a numit pe membrii PDL partid de fanarioti. De altfel, Ponta a utilizat cuvantul fanariot de nenumarate ori intr-un discurs de cinci minute. De o prezentare speciala au avut parte Theodor Stolojan si Monica Macovei, primul primind calificativul de bolnav inchipuit.

Victor Ponta despre situatia de la Oltchim: Nu e treaba primului-ministru sa vorbeasca despre problemele sindicale/Sunt optimist ca marti vom avea un investitor mare care sa salveze locurile de munca

Nu e treaba primului-ministru sa vorbeasca despre problemele sindicale, a spus premierul Victor Ponta fiind intrebat daca va se va duce sa discute cu angajatii Oltchim asa cum au cerut acestia. Pe de alta parte, Ponta a precizat ca Executivul trebuie sa rezolve problema de la Oltchim in asa fel incat oamenii de acolo sa-si pastreze locurile de munca. Din acest motiv, sunt continuu tinut la curent si de ministrul Chitoiu asupra procedurilor de privatizare, si de ministrul Pop, referitor la problemele sindicale de acolo, a mai spus premierul.

Victor Ponta despre revizuirea Constitutiei: Imi doresc un presedinte care sa reprezinte tara si sa lase guvernarea in sarcina Guvernului/ Vezi reactia liberalilor

Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat cotidianului austriac Die Presse ca, in viziunea sa, Constitutia trebue modificata in 2013 iar Romania ar trebui sa aiba un presedinte care sa se limiteze doar la a reprezenta tara. Ponta isi doreste un presedinte cu atributii restranse care sa lase guvernarea in sarcina Guvernului. De partea cealalta liberalii sunt de acord cu necesitatea revizuirii Constitutiei in 2013 dar, sustin ca nu exista pana in prezent un proiect dezbatut in interiorul USL. Pana la 1 ianuarie 2013 fiecare este liber sa-si spuna opinia in ceea ce priveste cum ar trebui sa arate Constitutia, a declarat pentru Hotnews. ro, Eugen Nicolescu.

Victor Ponta: Chiar daca Metrorex trece Primaria Capitalei, banii pentru subventii si investitii vor veni tot de la bugetul statului

Premierul Victor Ponta si primarul Capitalei, Sorin Oprescu, au discutat miercuri in sedinta de Guvern despre transferul Metrorex de la Ministerul Transporturilor la Primaria Bucurestiului. Ponta sustine ca in urma acestui transfer, vor fi suportate in continuare subventiile de la bugetul statului. In al doilea rand, investitiile demarate vor fi in continuare finantate cu sprijinul guvernului, pentru ca Primaria nu are cum sa le finanteze singura, a mai spus Ponta.

Ce parere are Victor Ponta despre criticile aduse de presedintele Lituaniei

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca atentionarile facute de presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, cu privire la instabilitatea politica a Romaniei, denota faptul ca toti sefii de stat din Europa.

Raportul stiintific cerut de Universitatea Bucuresti asupra tezei de doctorat a premierului Victor Ponta: Teza constituie un plagiat vadit

Universitatea din Bucuresti a facut publica expertiza stiintifica a tezei de doctorat semnata de prim-ministrul Victor Ponta. Acest raport de expertiza stiintifica a fost realizat de trei specialisti in drept, personalitati de talie nationala si internationala, la solicitarea rectorului Universitatii din Bucuresti, fiind vorba despre prof. dr. Simina Tanasescu - Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, prof. dr. Vlad Constantinesco - Facultatea de Drept, Universitatea din Strasbourg, conf. dr. Claudia Ghica-Lemarchand - prodecan al Facultatii de Drept, Universitatea Sorbona Paris XII. Descarca din articol Raportul stiintific realizat asupra continutului tezei de doctorat a prim-ministrului Victor Ponta.

Victor Ponta il aduce pe primarul Sorin Oprescu la sedinta de Guvern

Premierul Victor Ponta a anuntat ca l-a invitat pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu, sa vina in partea a doua a sedintei Guvernului de miercuri. Ponta sustine ca exista in acest moment o sansa extraordinara pentru ca Executivul sa sprijine un primar general. Vorbind despre datoriile pe care le are Bucurestiul, Ponta a lansat un avertisment la adresa fostului primar al Capitalei, Adriean Videanu. Daca nu muncim impreuna, Bucurestiul se inchide la anul ca sa plateasca creditele si buzunarele largi ale domnului Videanu . )La un moment dat, cand vor avea timp liber procurorii, se vor ocupa si de domnul Videanu si de sutele de milioane pe care le-a luat din banii Bucurestiului, a spus Ponta.

Victor Ponta a cerut ministerului finantelor publicarea normelor de aplicare privind plata TVA la incasarea facturii

Premierul Victor Ponta i-a cerut, miercuri, ministrului Finantelor, Florin Georgescu, sa publice cat mai repede normele de aplicare privind plata TVA la incasarea facturii. O sa rog Ministerul de Finante sa nu intarzie cu normele de aplicare vizavi de TVA-ul la incasarea facturii. Este cea mai buna masura pe care a luat-o vreun guvern in ultimii zece ani, dar sa vedem normele de aplicare. Va rog sa scoateti cat mai repede normele de aplicare, a spus Ponta.

Victor Ponta a plagiat doctoratul (RAPORTUL Senatului UB)

UPDATE: Senatul UB: teza lui Victor Ponta constituie un plagiat vadit Senatul Universitatii Bucuresti a decis astazi ca premierul Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, dar nu pot face nimic in acest caz di cauza statutului sau de demnitar, transmit sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )