Libnet.ro
UNICEF

09:30

Basescu despre declaratia privind operatiunea neautorizata de aducere a lui Hayssam: ...

România Liberă România Liberă,
Basescu despre declaratia privind operatiunea neautorizata de aducere a lui Hayssam: ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca mentine cu tarie declaratia privind operatiunea neautorizata pentru preluarea lui Omar Hayssam, adaugand: Este declaratia care ne trebuia, potrivit Mediafax. Intrebat daca poate oferi detalii despre operatiunea neautorizata desfasurata pe teritoriul altui stat in cazul Omar Hayssam, Basescu a raspuns: Mentin si sustin cu tarie aceasta declaratie. ) Este declaratia care ne trebuia. Presedintele Traian . continuă pe România Liberă

Basescu despre declaratie privind operatiunea neautorizata de aducere a lui Hayssam: ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca mentine cu tarie declaratia privind operatiunea neautorizata pentru preluarea lui Omar Hayssam, adaugand: Este declaratia care ne trebuia, potrivit Mediafax. Intrebat daca poate oferi detalii despre operatiunea neautorizata desfasurata pe teritoriul altui stat in cazul Omar Hayssam, Basescu a raspuns: Mentin si sustin cu tarie aceasta declaratie. ) Este declaratia care ne trebuia. Presedintele Traian .

Traian Basescu despre declaratia privind operatiunea neautorizata: Este declaratia care ne trebuia

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, raspunzand unei intrebari, ca isi mentine declaratia potrivit careia Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat pentru aducerea lui Omar Hayssam in tara, precizand ca este declaratia care ne trebuia.

Antonescu: Comunicarea lui Basescu despre Hayssam, cu un parfum de mister, e un pic provinciala

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a precizat, sambata seara, ca in opinia sa comunicarea facuta de seful statului, Traian Basescu, despre aducerea in tara a lui Omar Hayssam, cu un parfum de mister, este, de fapt, un pic provinciala si nepotrivita.

Crin Antonescu discuta cu Basescu despre numirea ministrului Transporturilor

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, se afla la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu presedintele tarii, Traian Basescu, despre numirea ministrului Transporturilor, arata sursele de presa.

Basescu despre capturarea lui Omar Hayssam: Romania a efectuat o operatiune NEAUTORIZATA pe ...

Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o declaratie de presa pe tema intrarii in custodia politiei romane a lui Omar Hayssam, dar si pe tema discutiei purtate cu Troica creditorilor internationali Comisia Europeana, Banca Centrala EuropeanaFondul Monetar International. Romania Libera va prezinta principalele declaratii: - Am cerut delegatiei FMI, Uniunii Europene si Bancii Mondiale sa mareasca fondul de garantii pe care il poate acorda Guvernul pentru sprijinirea sau relansarea de .

Crin Antonescu discuta cu Basescu despre numirea ministrului Transporturilor

Update 11:25 Primul ministru Victor Ponta a declarat, privind intalnirea dintre Crin Antonescu si Traian Basescu, ca probabil va exista o decizie clara referitoare la numirea de la Transporturi in cel mai scurt timp posibil.

Traian Basescu, despre Silaghi la Transporturi: Un om lipsit de performanta. Ponta sa isi asume privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca lipsa sa de incredere in performanta lui Ovidiu Silaghi il impiedica sa semneze numirea acestuia la Ministerul Transporturilor. Basescu a.

Basescu, despre numirea lui Silaghi la Transporturi: Vedem, mai reflectez. As vrea sa discut si cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu vorbit vineri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, despre posibila nominalizare a lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor, in locul lui Relu.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Intrebat despre numirea lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor, presedintele Basescu a raspuns: Sa vedem, mai reflectez, nu va ascund ca as vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu.

Traian Basescu, despre Acordul de Parteneriat intre Guvern si CE: Nu tine cont de substanta strategiei Europa 2020 pentru crestere (VIDEO)

TraianBasescu a vorbit, luni, despre Acordul de Parteneriat dintre Guvern siComisia Europeana, despre care spune ca trebuie finalizat cat mai curand. Oricate acorduri de coabitare ai avea, ele nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )