Libnet.ro
UNICEF

10:45

Basescu, despre OUG privind certificatele verzi: Ponta minte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu, despre OUG privind certificatele verzi: Ponta minte

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca OUG privind certificatele verzi este in vigoare, asa cum a fost adoptata de Guvern, mentionand ca premierul Victor Ponta minte cand face declaratii contrare pe aceasta tema. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu, despre OUG privind certificatele verzi: Ponta minte

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca OUG privind certificatele verzi este in vigoare, asa cum a fost adoptata de Guvern, mentionand ca premierul Victor Ponta minte cand face declaratii contrare pe aceasta tema.

Basescu: Am promulgat legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca a promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi, mentionand ca asteapta acum cu nerabdare scaderea preturilor la energie electrica.

Basescu: Am promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca a promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi, mentionand ca asteapta acum cu nerabdare scaderea preturilor la energie electrica, relateaza Mediafax.

Scandal intre palate pe factura la energie. Basescu: OUG privind certificatele verzi este in vigoare

Traian Basescu a declarat miercuri, la Palatul Cotroceni, ca OUG referitoare la certificatele verzi este in vigoare, asa cum a fost adoptata de Guvern, mentionand ca premierul Victor Ponta minte cand face.

Traian Basescu: Am promulgat legea privind certificatele verzi, astept ieftinirea energiei

Presedintele Traian Basescu a declarat ca a promulgat Legea de aprobare a ordonantei de urgenta 57/2013 privind certificatele verzi, mentionand ca asteapta acum cu nerabdare scaderea preturilor la energie electrica.

Basescu, despre Ordonanta pe certificate verzi: Ponta ori minte, ori e incompetent, ori ...

Presedintele Basescu a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Ordonanta de Urgenta privind certificatele verzi este in vigoare si ca afirmatiile premierului Ponta privind blocarea acesteia nu sunt reale. Premierul Ponta a mai spus o trasnaie astazi: ca presedintele blocheaza OUG. Ori prentru ca s-a obisnuit sa spuna minciuni, ori din incompetenta a spus azi lucruri care nu au legatura cu realitatea, a afirmat seful statului. Citeste si: Reactia Presedintiei la atacurile .

Victor Ponta il someaza pe Traian Basescu sa promulge legea privind certificatele verzi pana pe 19 martie

Premierul Victor Ponta ii cere presedintelui Traian Basescu promulgarea de urgenta a legii privind certificatele verzi pana miercuri, 19 martie, certificand reprezentantilor Alro Slatina ca Guvernul sprijina.

Traian Basescu a promulgat legea privind certificatele verzi: Astept cu nerabdare ieftinirea pretului la energie elctrica

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a aprobat legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta privind certificatele verzi si ca asteapta acum ieftinirea.

Traian Basescu a promulgat legea privind certificatele verzi: Astept cu nerabdare ieftinirea pretului la energie electrica (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a aprobat legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta privind certificatele verzi si ca asteapta acum ieftinirea.

Victor Ponta: Vom emite OUG daca Traian Basescu refuza sa promulge legea privind certificatele verzi

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in cazul in care presedintele Traian Basescu va refuza sa promulge legea privind certificatele verzi, atunci Guvernul va emite o.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )