Libnet.ro
UNICEF

19:30

Basescu, despre lipsa de pregatire a pompierilor care au intervenit la Colectiv: Mai antrenati au fost ospatarii din Bamboo (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre lipsa de pregatire a pompierilor care au intervenit la Colectiv: Mai antrenati au fost ospatarii din Bamboo (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca imaginile date publicitatii recent cu interventia de la Colectiv ne arata o pregatire zero pentru interventie la momente grele. in opinia europarlamentarului. continuă pe B1

Traian Basescu, critici dure la adresa pompierilor care au intervenit la incendiul de la Colectiv: Mai antrenati au fost ospatarii din Bamboo

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Victor Ponta a fost fraier ca a demisionat din functia de prim-ministru dupa momentul Colectiv si critica modul de actiune a militarilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, spunand ca au antrenament zero. Basescu sustine ca mai antrenati decat pompierii care au intervenit la Clubul Colectiv au fost ospatarii din clubul Bamboo, atunci cand acesta a ars.

Motivul pentru care filmarile pompierilor de la Colectiv au fost ascunse publicului timp de 4 ani. Ce se intampla acolo

Dezvaluiri ireale despre cazul Colectiv ies la iveala in aceasta joi, fiind facuta publica informatia ca pompierii ar fi ascuns o filmare fata de public. Timp de 4 ani, cat se vor implini de la tragedie, in doar cateva zile, cei care stiau despre toate acestea nu au oferit niciun astfel de detaliu. Exista un .

Catalin Predoiu, propus de Orban la Justitie, a condus ministerul si in guvernele Tariceanu, Boc si Ungureanu Ce spunea Basescu despre el cand l-a numit in functie

Fost ministru al Justitiei in guvernele Tariceanu, Boc si Ungureanu, deputatul Catalin Predoiu a fost propus ministru al Justitiei si de premierul desemnat Ludovic Orban. Avocat de profesie, Catalin Predoiu s-a inscris in PDL in 2013, inscriindu-se in cursa interna pentru a fi desemnat candidat la presedintie, calitate pe care a indeplinit-o insa Klaus Iohannis, dupa fuziunea PDL-PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )