Libnet.ro
UNICEF

11:45

Basescu, despre momentul 15 mai: Obligatia presedintelui este sa prelungeasca starea de urgenta

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre momentul 15 mai: Obligatia presedintelui este sa prelungeasca starea de urgenta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca actualii guvernanti nu au in acest m. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |Traian Basescu: A relaxa masurile la 15 mai este mult prea devreme. Sunt impotriva redeschiderii scolilor (VIDEO)

IFostul presedinte Traian Basescu este prea devreme ca din 15 mai sa inceapa o relaxare partiala a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19. intr-o intervensie telefonica in.

Basescu: 15 Mai este prea devreme sa relaxati masurile de izolare. Amanati pentru 15 iunie!

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca este prea devreme ca masurile de izolare sa fie relaxate din 15 mai si propune in acest sens data de 15 iunie. Europarlamentarul PMP sustine ca s-au facut prea putine teste si ca al doilea val al pandemiei ar putea fi foarte puternic.

Gabriela Firea: Nu vad ca pe o solutie buna redeschiderea gradinitelor si a scolilor dupa 15 mai

Primarul general, Gabriela Firea, a precizat ca nu ar fi de acord sub nicio forma cu reinceperea cursurilor dupa 15 mai, dar ca este necesar un plan serios pentru relansarea treptata a economiei, scrie Agerpres.

Traian Basescu este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare, pentru ca s-au facut prea putine teste, si sustine ca guvernantii ar trebui sa amane pentru 15 iunie ridicarea restrictiilor, cand ar trebui redeschise si scolile.

Basescu crede ca relaxarea masurilor de izolare incepand cu 15 mai este o mare eroare

Fostul presedinte al Romaniei, europarlamentarul Traian Basescu, este de parere ca relaxarea masurilor de izolare din data de 15 mai constituie o mare eroare, pentru ca s-au facut prea putine teste, si sustine ca guvernantii ar trebui sa amane pentru.

Basescu: Ridicarea starii de urgenta din 15 mai, un risc major. Nu exista o harta a riscului care sa arate nivelul de contaminare in fiecare judet

Ridicarea starii de urgenta din 15 mai si implicit relaxarea masurilor luate de autoritati ar fi un risc major, care ar putea duce la un val mai puternic de imbolnaviri, afirma fostul presedinte Traian Basescu.

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta.

Ar trebui sau nu redeschise scolile dupa 15 mai? Ce spun profesorii: Cand vom avea proceduri clare pentru protejarea sanatatii copiilor, nu exercitii de imagine, voi fi hotarata sa imi primesc copiii in clasa

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca scoala ar putea incepe dupa ce se termina starea de urgenta, adica dupa 15 mai, iar toti elevii vor fi obligati sa poarte masti de protectie. Multi dintre parinti si profesori au spus ca supraaglomerarea din clasele cu peste 30 de elevi ar pune in pericol viata copiilor. HotNews a stat de vorba cu cativa profesori despre posibilitatea chemarii elevilor la scoala dupa jumatatea lunii mai. Medic infectionist aflat in prima linie in lupta cu COVID-19, despre redeschiderea scolilor: Categoric nu. Ar fi irational Aceasta boala poate afecta intr-un mod absolut dramatic.

Marcel Vela a anuntat ce se va intampla cu nuntile programate dupa 15 mai. Cand vor fi relaxate conditiile legate de petreceri

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a dat detalii despre ce ce se va intampla cu nuntile programate dupa 15 mai, spunand ca nu se vor putea organiza, inca, evenimente cu sute de persoane. Cu parere.

Ambasadorul Romaniei in Germania, catre muncitorii sezonieri romani: Nu sunt excluse abuzurile din partea angajatorilor. Se critica des faptul ca fermele ar tine mai mult decat este rezonabil cartile de identitate

Ambasadorul Romaniei in Germania, Emil Hurezeanu, reactioneaza in contextul relatarilor din presa despre situatia dificila a muncitorilor romani care ajuta la strangerea recoltei in Germania si spune ca nu sunt excluse abuzurile din partea angajatorilor, de exemplu criticandu-se des faptul ca fermele ar tine mai mult decat este rezonabil cartile de identitate ale oamenilor. De asemenea, Hurezeanu avertizeaza ca autoritatile germane se vad nevoite sa caute cetateni romani care au parasit carantina si care pot reprezenta un risc epidemiologic pentru sanatatea publica, iar in Germania, la fel ca in Romania, aceasta este o fapta deosebit de grava.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )