Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre noua indeletnicire a lui Dragnea: O licitatie masluita pentru 4 corvete, in valoare de 1,6 MILIARDE de dolari (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre noua indeletnicire a lui Dragnea: O licitatie masluita pentru 4 corvete, in valoare de 1,6 MILIARDE de dolari (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca statul roman organizeaza licitatie pentru achizitionarea celor patru corvete, deci procedura corecta nu e asta, pentru ca Liviu Dragnea vrea ca. continuă pe B1

Basescu, despre remanierea guvernamentala: Dar Viorica Vasilica? Din lasitate, Dragnea nu face cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea da dovada de lasitate pentru ca nu face cea mai importanta schimbare din guvern - inlocuirea premierului Viorica Dancila - care ar fi permis o noua sansa pentru Romania, spune fostul presedinte Traian Basescu.

Basescu, despre reactia PSD-istilor la declaratia lui Laufer: Lasitatea lor e impresionanta (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca PSD-istii au profitat de lipsa de experienta a lui Ilan Laufer si l-au pus sa citeasca acele acuzatii la adresa lui Iohannis, care, de altfel, nu-i apartin. Fostul.

Basescu, despre declaratia lui Laufer: ingrozitoare! Opriti-va! Ati mers prea departe!

Fostul presedinte Traian Basescu afirma ca declaratia lui Ilan Laufer este ingrozitoare si le spune guvernantilor sa se opreasca, pentru ca au mers prea departe. El propune incheierea unui protocol de colaborare institutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )