Libnet.ro
UNICEF

17:15

Basescu, despre o posibila unire Romania-R. Moldova

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre o posibila unire Romania-R. Moldova

Traian Basescu a declarat ca Romania si Republica Moldova sunt doua state independente,pentru ca asa au hotarat Stalin si Hitler si s-a intrebat daa nu ar fi mai bine ca cele doua tari sa fie unite in contextul agresivitatii Rusiei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Basescu isi incepe vizita privata in Moldova. Va primi Ordinul Stefan cel Mare de la Timofti

Fostul presedinte Traian Basescu va pleca, joi, in Republica Moldova, unde se va intalni cu presedintele Nicolae Timofti. Astfel, Traian Basescu isi onoreaza o promisiune mai veche, data presedintelui moldovean, de a vizita Republica Moldova dupa expirarea mandatului sau de sef de stat .

Ce spune Basescu despre faptul ca Iohannis l-a facut postac

Fostul presedinte Traian Basescu a precizat pentru B1 TV, referitor la declaratiile lui Iohannis ca este vocal si postac de cand a intrat la pensie, ca nu a spus un neadevar.

Basescu, despre numirea lui Teodorovici: Punct si de la...vara lui 2012, inainte

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, luni, pe pagina personala de Facebook un mesaj referitor la ceremonia de investire a lui Eugen Teodorovici la Ministerul Finantelor, in care precizeaza ca numirea este o greseala.

Dean Thompson, despre investitiile din Romania

Insarcinatul cu afaceri al SUA Dean Thompson a declarat, luni, ca Romania are potential pentru a deveni un lider regional, dar trebuie sa mai faca progrese in privinta climatului investitional, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )