Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, despre numirea lui Teodorovici: Punct si de la...vara lui 2012, inainte

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre numirea lui Teodorovici: Punct si de la...vara lui 2012, inainte

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, luni, pe pagina personala de Facebook un mesaj referitor la ceremonia de investire a lui Eugen Teodorovici la Ministerul Finantelor, in care precizeaza ca numirea este o greseala. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, reactie la depunerea juramantului de catre Eugen Teodorovici: Punct si... de la vara lui 2012, inainte

Traian Basescu a facut un scurt comentariu in urma depunerii juramantului de catre Eugen Teodorovici in functia de ministru de Finante. Cu juramintul depus de Teodorovici, asta e. Punct si de la. vara lui 2012, INAINTE ! scrie Basescu pe pagina sa de Facebook. Tot luni, Partidul Miscarea Populara a transmis un comunicat de presa in care dezaproba complicitatea creata intre Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in cazul Teodorovici.

Traian Basescu, despre propunerea lui Eugen Teodorovici la ministerul de Finante: Alianta de la Grivco si USL-ul sunt mai vii ca oricand, dar nu pas cu pas ci buluc (FOTO)

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat pe Facebook dupa propunerea lui Eugen Teodorovici la conducerea ministerului de Finante, anuntata in cursul zilei de vineri de premierul Victor Ponta. Fostul sef al.

Basescu, despre noul ministru al Finantelor: Teodorovici a votat impotriva arestarii lui Sova. Halal Revolutie pe 16 noiembrie

Fostul presedinte Traian Basescu il critica pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca a acceptat propunerea lui Victor Ponta la sefia Ministerului de Finante in persoana lui Eugen Teodorovici, care, in calitate de senator, a votat impotriva arestarii lui Dan Sova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )