Libnet.ro
UNICEF

06:00

Basescu, despre Rosia Montana: Nu am o problema sa declansez un referendum pe aceasta tema

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre Rosia Montana: Nu am o problema sa declansez un referendum pe aceasta tema

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat luni, la Adevarul Live ca ramane un partizan al proiectului Rosia Montana si ca nu are o problema sa declanseze un referendum national pe aceasta tema. continuă pe Adevărul

De ce a a devenit Rosia Montana problema tuturor

Exista miscari politice atat de neinspirate, incat reusesc sa aduca de aceeasi parte a baricadei oameni care altfel se afla la ani lumina distanta ca valori, viziuni, pozitii doctrinare, samd. In iarna lui 2012, un proiect de lege a sanatatii - legea Vladescu - reusea sa scoata in strada activisti din ONG-uri, nationalisti, anti-capitalisti, grupari din noua dreapta, ultrasi, ecologisti si feministe. O alta lege, facuta ca si legea Vladescu, la comanda corporatiilor - Legea privind exploatarea de la Rosia Montana, recent aprobata de Guvern - a produs acelasi efect.

Buda cere demisia lui Ponta din fruntea Guvernului din cauza declaratiilor despre Rosia Montana

Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului pentru declaratiile facute de acesta in legatura cu proiectul Rosia Montana, potrivit Mediafax.

Traian Basescu: Nu am nicio problema sa declansez un referendum pe tema Rosia Montana. Il organizez odata cu europarlamentarele

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu acordat Adevarul si preluat de B1 TV, ca ar putea organiza un referendum pe tema proiectului de la Rosia Montana odata cu alegerile europarlamentare, daca guvernul nu reuseste sa gaseasca resurse sa discute cu societatea civila.

VIDEO Interviu cu Norzeatic (Vexxatu Vexx) despre Rosia Montana, activism social, hip-hop si jazz

A doua zi de Festival Dilema Veche s-a terminat in jazz. Pe doua scene diferite. Asta dupa ce toata ziua, Alba Iulia a tinut-o in dezbateri, poezie si teatru. Hipsteri batrani, acesti dilematici.

VIDEO Interviu cu Norzeatic despre Rosia Montana, activism social, hip-hop si jazz

A doua zi de Festival Dilema Veche s-a terminat in jazz. Pe doua scene diferite. Asta dupa ce toata ziua, Alba Iulia a tinut-o in dezbateri, poezie si teatru. Hipsteri batrani, acesti dilematici.

Aurul de la Rosia Montana, din nou, pe buzele tuturor

Update 10:10 Basescu: Ar putea fi facut un referendum legat de Rosia Montana Presedintele tarii, Traian Basescu, a declarat ca ar putea fi facut un referendum privind Rosia Montana, conform surselor de presa. Domnia sa a mentionat, in cadrul unui interviu: Ar putea fi facut un referendum legat de Rosia Montana. Nu am nicio problema sa mai fac un referendum despre Rosia Montana.

Basescu: Premierul a GRESIT ca a trimis Rosia Montana in Parlament.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul a gresit ca a trimis Rosia Montana in Parlament. Ponta trebuia sa organizeze o dezbatere in Guvern, a declarat Traian Basescu intr-o dezbatere la adevarul. ro. Imi mentin pozitia ca reluarea mineritului este o oportunitate pentru Romania. In acelasi timp, trebuie sa vedem care este solutia pentru ca societatea sa fie impacata cu acest proces. Nu am nicio problema sa mai fac un referendum pentru Rosia Montana, a declarat Basescu.

VIDEO / LIVE TEXT Manifestantii s-au strans la Piata Universitatii pentru a doua zi de proteste impotriva Guvernului si exploatarii de la Rosia Montana

Piata Universitatii este pentru a doua zi scena protestelor impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat proiectul si l-a trimis catre Parlament. La ora 19. 00 erau stransi circa 300 de protestari. Ora 20. 25: Cordonul de jandarmi a ajuns pe carosabil. Spatiul de la Fintina de la Facultatea de Arhitectura a devenit neincapator pentru manifestanti. Numarula cestora a depasit 600, dar aproximarea e dificila din cauza intunericuluiOra 20. 20: Dragos Tanase, director general Rosia Montana Gold Corporation, a declarat pentru HotNews. ro, legat de propunerea ca problema Rosia Montana sa fie transata printr-un referendum national, ca ne mentinem pozitia ca referendumul din 2012 e cel relevant. Ora 20. 00: In Piata Universitatii s-au strins circa 600 de protestatari, care scandeaza ironic Antena 3 e aici?, aluzie la faptul ca postul controlat de Dan Voiculescu nu a dat in prima zi de miting nici o stire. Pe linga demisia guvernului Ponta, protestatarii au cerut si demisia presedintelui Basescu. Manifestantii striga lozinci la adresa presei, pe care o acuza ca s-a lasat cumparata. Articol in curs de actualizare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria. Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania/ Gruia Stoica a

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )