Libnet.ro
UNICEF

23:30

Basescu, despre Viorica Dancila ca premier (TVR): In sfarsit, Dragnea va fi seful Guvernului, va fi 100% guvernarea Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Basescu, despre Viorica Dancila ca premier (TVR): In sfarsit, Dragnea va fi seful Guvernului, va fi 100% guvernarea Dragnea

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat marti seara, LA TVR1, ca prin instalarea la Palatul Victoria ca premier a Vioricai Dancila, va incepe guvernarea 100% Dragnea si a adaugat ca actul de guvernare nu va fi conform asteptarilor, intrucat coalitia majoritara va avea probleme de administrare a schimbarilor aduse Codului fiscal. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea despre Viorica Dancila: Va rezista, cu sau fara hashtag. Nu vreau sa particip la o alta schimbare de premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat duminica seara, la Romania Tv, referindu-se la premierul desemnat, Viorica Dancila, ca aceasta va rezista, cu sau fara hashtag, facand aluzie la sintagma folosita de protestatarii antiguvernamentali. Firea a mai spus ca nu doreste sa participe la o alta schimbare de premier.

Ce spun liderii UDMR despre Viorica Dancila, premierul desemnat: Nu o cunoastem, nu am stat de vorba eu cu ea, niciodata. Vom lua o decizie

Parlamentarii UDMR se vor intalni pe 29 ianuarie, in grupurile reunite, pentru o decizie privind sustinerea in Parlament a cabinetului Vioricai Dancila.

Kelemen Hunor, dupa discutia cu Viorica Dancila: A raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la Dragnea

Dupa intalnirea cu Viorica Dancila, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca i-a placut la premierul desemnat faptul ca a raspuns la toate intrebarile fara sa se uite la liderul PSD, Liviu Dragnea.

Cum o caracterizeaza Ponta pe Viorica Dancila

Victor Ponta sustine ca Viorica Dancila nu va conduce viitorul guvern altfel decat va considera Liviu Dragnea. Fostul premier spune ca este sigur de acest fapt deoarece il cunoste foarte bine pe.

Klaus Iohannis, despre ce o recomanda pe Viorica Dancila pentru a ocupa functia de prim-ministru

Klaus Iohannis a explicat cum a ajuns la decizia pe care a luat-o, de a accepta propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, si ce anume o recomanda pe Viorica Dancila, din punctul lui de vedere, sa.

Viorica Dancila, descifrata de numerologi. Ce au descoperit specialistii despre premierul desemnat

Romania a schimbat trei prim-ministri in decurs de un an si doua luni. Numerologul Mircea Georgescu a facut un portret ezoteric al proaspatului premier Viorica Dancila, cu plusuri si.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu UDMR: Nu s-a discutat despre intrarea la guvernare(VIDEO)

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat marti, dupa intrevederea avuta cu reprezentantii UDMR, impreuna cu liderul PSD, Liviu Dragnea, ca nu s-a discutat despre intrarea la guvernare a.

VIORICA DANCILA, atacata DUR de un fost PSD-ist: SOROS a pus iar premier in Romania

Un fost deputat PSD lanseaza un ataca fara precedent la adresa premierului desemnat de majoritataea PSD-ALDE, Viorica Dancila, precizand faptul ca in spatele promovarii sale in fruntea.

Tinuta spectaculoasa a noului premier al Romaniei, Viorica Dancila, la nunta fiului sau (FOTO)

Viorica Dancila, noul premier al Romaniei, i-a impresionat pe internauti cu tinuta pe care a imbracat-o la un eveniment important din viata sa, nunta fiului ei. Aceasta a purtat o tinuta destul de.

Ce au discutat Liviu Dragnea si Viorica Dancila cu UDMR

Presedintele PSD Liviu Dragnea, premierul desemnat Viorica Dancila si secretarul general al PSD Marian Neacsu au participat, marti, la o intalnire cu conducerea UDMR, inainte de definitivarea noului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )