Libnet.ro
UNICEF

09:45

Gabriela Firea despre Viorica Dancila: Va rezista, cu sau fara hashtag. Nu vreau sa particip la o alta schimbare de premier

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea despre Viorica Dancila: Va rezista, cu sau fara hashtag. Nu vreau sa particip la o alta schimbare de premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat duminica seara, la Romania Tv, referindu-se la premierul desemnat, Viorica Dancila, ca aceasta va rezista, cu sau fara hashtag, facand aluzie la sintagma folosita de protestatarii antiguvernamentali. Firea a mai spus ca nu doreste sa participe la o alta schimbare de premier. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, despre candidatura la presedintie: Nu renunt la mandatul de primar nici daca imi cere partidul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, ca nu ia in calcul o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale, ea punctand ca nu va renunta la functia de edil ch.

Gabriela Firea, despre protestele de strada: Ar trebui asumate, ele sunt permise daca sunt autorizate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, referindu-se la protestele de strada, ca ar trebui asumate astfel de adunari publice. Eu cred ca ar trebui sa fie asumate ac.

Gabriela Firea despre Mihai Tudose: Va avea o alta insarcinare politica, probabil in Parlament

Fostul premier Mihai Tudose va prelua o alta insarcinare politica, probabil in Parlament, a declarat duminica seara primarul Capitalei, Gabriela Firea, adaugand ca Tudose a avut decenta de a demisiona dupa ce i-a fost retras sprijinul politic si nu a reactionat ca Sorin Grindeanu, care a confiscat cladirea Guvernului.

Caru' cu vedete: Cum s-a imbracat premierul Viorica Dancila la nunta fiului ei; Ultima aparitie a faimoasei Lady Gaga i-a lasat pe toti cu gura cascata!; Keira Knightley dezvaluie ca a fost agresata sexual de patru ori

Oana Roman, mesaj dur despre Viorica Dancila: E un soldatel! Doar un an a fost profesoara la Videle si nu se stie ce a predat. Nu are un CV impresionant. Doamna nu are modele. Ilinca Vandici, vacanta de cosmar in Thailanda. Cea mai urata in care am fost vreodata. Gandaci, prostitutie. Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a avut parte de o vacanta de cosmar in Thailanda.

Gabriela Firea, ATAC la Cristian Busoi: Fac APEL la Ludovic Orban sa ia masuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a atacat, duminica seara, PNL si USR despre care a precizat ca s-au opus proiectului Spitalului Metropolitan. Ea a declarat ca presedintele PNL Bucuresti,.

VIORICA DANCILA, atacata DUR de un fost PSD-ist: SOROS a pus iar premier in Romania

Un fost deputat PSD lanseaza un ataca fara precedent la adresa premierului desemnat de majoritataea PSD-ALDE, Viorica Dancila, precizand faptul ca in spatele promovarii sale in fruntea.

Cinci raspunsuri pentru criticii lui Iohannis. De ce a numit-o presedintele pe Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a desemnat-o premier pe Viorica Dancila, parca prea usor, parca prea fara lupta. Iata cateva raspunsuri bazate pe argumente strict politice la intrebarile critice din spatiul virtual.

Radu Banciu: Viorica Dancila a renuntat la un salariu de trei ori mai mare la Bruxelles, unde taia frunza la caini. Vine aici, stiind ca banutii se iau din alta parte (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre salariul de la Parlamentul European, la care a renuntat Viorica Dancila pentru a deveni premierul.

Gabriela Firea: O treime din Guvern se schimba

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD, a declarat, duminica seara, ca o treime din viitorul guvern se va improspata, iar structura guvernamentala ramane.

Comandament de iarna, la Primaria Generala. Gabriela Firea: in teren vor fi 250 de utilaje

Dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o informare meteorologica pentru precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in intreaga tara, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat comandamentul de iarna, pentru a analiza masurile ce se impun dupa ninsoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )