Libnet.ro
UNICEF

16:15

Basescu, dupa afirmatiile lui Orban privind salariile din IT: Ludovice, te rog nu-l inlocui pe Dragnea!

Adevărul Adevărul,
Basescu, dupa afirmatiile lui Orban privind salariile din IT: Ludovice, te rog nu-l inlocui pe Dragnea!

Fostul presedinte Traian Basescu il ironizeaza pe liderul PNL pentru afirmatiile referitoare la impozitarea veniturilor angajatilor din IT, adresandu-i-se in repetate randuri cu Ludovice, rugandu-l sa nu se substituie lui Liviu Dragnea, pentru ca tara nu mai suporta inca unul si recomandandu-i sa nu se lase ametit de aburii victoriei la europarlamentare ca risca sa-si piarda permisul de conducere. continuă pe Adevărul

Basescu, dupa declaratia lui Orban privind impozitarea IT-istilor: Ludovice, te rog nu-l inlocui pe Dragnea!

Traian Basescu a reactionat sambata seara fata de declaratia lui Ludovic Orban referitoare la IT-isti si scutirile de impozit de care acestia beneficiaza, cerandu-i liderului liberal sa nu devina inca un Dragnea, care le stia pe toate.

Brigitte TUNA SI FULGERA la adresa lui Ilie Nastase! Ce a facut vedeta dupa afirmatiile fostului tenisman la adresa casniciei cu Pastrama! A ramas iNMARMURITA

Brigitte si Florin Pastrama s-au casatorit, dupa o relatie care a inceput la Ferma de la Pro Tv. Acestia s-au cunonat civil in Capitala, iar in curadn urmeaza sa faca si petrecerea. Dupa ce Ilie.

Olguta Vasilescu, despre declaratia lui Orban privind renuntarea la scutire de impozit a IT-istilor: Pai, au castigat alegerile pe mana lor! Sa o faca, zic!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu comenteaza ironic pe Facebook declaratia lui Ludovic Orban conform careia nu i se pare normal ca IT-istii sa fie scutiti de plata impozitului pe venit.

Iohannis: Voi forma un grup de lucru pentru solutii privind votul din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca va forma un grup de lucru care va cauta solutii cu privire la votul romanilor din strainatate, precizand ca va avea discutii si cu premierul Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )