Libnet.ro
UNICEF

05:15

Basescu: Elena Udrea a fost victima delatiunii

Antena3 Antena3,
Basescu: Elena Udrea a fost victima delatiunii

Fostul presedinte Traian Basescu ramane cel mai acerb aparator al Elenei Udrea. intr-un interviu acordat marti PS News, Basescu spunea ca Udrea a fost victima unei delatiuni. Fostul sef de stat a. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Nu m-a surprins sustinerea lui Traian Basescu. Ma cunoaste de zece ani, stie exact ceea ce n-as face niciodata (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, duminica seara, in primul interviu de la iesirea din penitenciarul Targsor, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca nu a fost surprinsa de sustinerea fostului presedin.

Elena Udrea a acordat primul interviu de dupa iesirea din arest in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV: Vezi care au fost principalele declaratii ale fostului ministru

Elena Udrea a sustinut duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV primul interviu primul interviu de la iesirea din arest. in cadrul interviului, fostul ministru a vorbit despre.

Elena Udrea, despre denuntul lui Dorin Cocos: Tot ce a spus a fost pentru fiul lui

Elena Udrea a subliniat pentru B1 TV ca fostul ei sot, Dorin Cocos, nu a facut niciun denunt impotriva ei si cat tot ceea ce a spus a fost sub presiunea faptului ca fiul lui a fost arestat.

George Maior, despre fotografiile de la Paris: Am avut o discutie cu Elena Udrea si aceste lucruri au fost clarificate

Fostul sef al SRI, George Maior, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca Elena Udrea a fost avertizata despre fotografiile de la Paris in care aceasta apare impreuna cu fost procuror-sef al DIICOT, Alina.

Elena Udrea: Kovesi isi face campanie pe seama arestarilor

Elena Udrea isi continua atacurile la adresa justitiei din arestul la domiciliu. Udrea o acuza pe Kovesi ca isi face campanie pe seama arestarii sale. Fostul ministru considera ca sefa DNA se pregateste.

Elena Udrea, felicitari pentru Antena 3. Ea a crezut ca noi o sa murim si noi i-am rezistat

Elena Udrea a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 despre cele doua zile petrecute acasa dupa ce a iesit de la penitenciarul Targsor. Mama Elenei Udrea este de doua zile in complexul Stejarii si spune fostul.

Elena Udrea, indoieli privind corectitudinea condamnarilor lui Dan Voiculescu si Adrian Nastase

Procurorii administreaza probele de la dosare in mod discriminatoriu si cu rea-credinta, spune acum Elena Udrea, dupa ce ani de zile a laudat justitia. Fostul ministru al Turismului se plange ca judecatorii nu.

Elena Udrea: Semnul cu degetul la nas era pentru o persoana draga mie. insemna ca sunt bine

Elena Udrea a lamurit, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, misterul semnului cu degentul la nas. Fostul ministru a precizat ca este un gest pe care l-a facut ca o persoana draga ei.

George Maior: Am avut o discutie la sediul SRI cu Elena Udrea despre fotografiile din Paris

Fostul sef al SRI, George Maior, a declarat pentru Pro Tv ca a avertizat-o pe Elena Udrea in legatura fotografiile de la Paris in care apare impreuna cu fosta sefa DIICOT, Alina Bica.

George Maior, intalnire cu Elena Udrea dupa publicarea pozelor de la Paris

Fostul director al SRI George Maior a dat detalii despre intalnirea pe care a avut-o cu Elena Udrea dupa aparitia pozelor de la Paris. Discutia a avut loc chiar la sediul SRI, dupa cum a recunoscut Maior. Am.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )