Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu: As fi extraordinar de bun ca prim-ministru

Antena3 Antena3,
Basescu: As fi extraordinar de bun ca prim-ministru

Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri seara, ca ar fi extraordinar de bun ca prim-ministru, dar ca nu se pregateste pentru acest lucru, informeaza Agerpres. Nu, dar sunt bun de prim-ministru. As fi. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu participa la inmormantarea tatalui lui Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica, in judetul Bihor, pentru a participa la inmormantarea tatalui liderului PDL, Vasile Blaga, care urmeaza sa aiba loc in localitatea Petrileni. Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica la pranz, cu un avion la Oradea, fiind asteptat de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Cei doi merg catre localitatea Petrileni, unde urmeaza sa fie inmormantat Antim Blaga, tatal presedintelui PDL, Vasile Blaga, care a murit, joi seara, la varsta de 84 .

Pozitia ROMANIEI fata de violentele fara precedent din Ucraina. Mesajul transmis de presedintele Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu face un apel la presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa nu ordone reprimarea protestatarilor din Ucraina, el aratandu-se profund ingrijorat de valul de violenta si de .

Presedintele Traian Basescu, invitat la B1 TV, de la ora 11.00

Presedintele Traian Basescu este invitat la postul B1 TV, incepand cu ora 11. 00, unde va aborda subiecte de politica interna, precum criza recenta din cadrul coalitiei de guvernare, dar va discuta si despre teme externe, respectiv despre intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Matteo Renzi, la un pas de a deveni noul prim-ministru al Italiei

Primarul orasului Florenta si lider al Partidului Democrat, Matteo Renzi, va fi desemnat noul prim-ministru al Italiei de catre presedintele tarii peninsulare, insa are nevoie si de sprijinul partidelor rivale pentru ca echipa sa guvernamentala sa fie acceptata in urma votului din Parlament.

Ponta: Nu voi candida la prezidentiale pentru ca vreau sa fiu prim-ministru si sa conduc Guvernul cat mai bine

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu va candida la alegerile preziden and tiale deoarece func and tia pe care and si-o dore and ste este cea de prim-ministru.

Ponta: Nu voi candida la prezidentiale pentru ca vreau sa fiu prim-ministru si sa conduc Guvernul

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu va candida la alegerile preziden and tiale deoarece func and tia pe care and si-o dore and ste este cea de prim-ministru.

Ponta: Nu voi candida la prezidentiale pentru ca vreau sa fiu prim-ministru si sa conduc Guvernul cat mai bine

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu va candida la alegerile prezidentiale deoarece functia pe care si-o doreste este cea de prim-ministru. Nu voi candida la functia de presedinte. Eu vreau sa f.

Georgia: Un fost prim ministru a fost condamnat la cinci ani si jumatate de inchisoare, opozitia denunta o razbunare politica

Justitia georgiana l-a condamnat luni la 5 ani si jumatate de inchisoare pentru delapidare pe Vano Merabisvili, un fost prim ministru al ex-presedintelui Mihail Saakasvili, avocatul acestuia denuntand o razbunare politica, scrie AFP.

Basescu: Nu e departe ziua in care voi face plangere penala pe numele lui Ponta

Presedintele Traian Basescu este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei, incepand cu ora 11. 00, unde va aborda subiecte de politica interna, precum criza recenta din cadrul coalitiei de guvernare, dar va discuta si despre teme externe, respectiv despre intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )