Libnet.ro
UNICEF

06:00

Basescu: Fara rezolvarea conflictului transnistrean, R. Moldova nu va incheia negocierile pentru UE

B1 B1,
Basescu: Fara rezolvarea conflictului transnistrean, R. Moldova nu va incheia negocierile pentru UE

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Republica Moldova trebuie sa solutioneze conflictul transnistrean pentru a putea incheia negocierile de aderare la UE, care ar putea fi deschise de Chisinau, in opinia. continuă pe B1

VIDEO Traian Basescu la Chisinau: N-am vazut moldoveni cu ochii oblici, ce sa caute in Uniunea Eurasiatica?

Traian Basescu a calificat socanta propunerea premierului moldovean Iurie Leanca adresata premierului Victor Ponta pentru scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Raspunsul nostru, insa nu poate fi decat ca il marim numarul de burse - n. red. ), dand o sansa acestor tineri sa invete in Romania si apoi sa lucreze in Republica Moldova, fiindca Romania are niste obligatii morale fata de generatia tanara, a adaugat Basescu intr-un interviu pentru Romania Libera in preziua vizitei sale la Chisinau. Ora 20:45 Basescu: Fara rezolvarea conflictului transnistrean, Republica Moldova nu va incheia negocierile pentru UEOra 20:05 Basescu, unei tinere care l-a intrebat despre unire: Cereti-o si o vom face!Ora 12:45 Republica Moldova si Romania vor construi noi poduri peste Prut, raul care desparte cele doua state. Decizia a fost luata de liderii celor doua state, in cadrul intrevederii tete-a-tete avuta astazi la Chisinau.

VIDEO Traian Basescu la Chisinau: N-am vazut moldoveni cu ochii oblici, ce sa caute in Uniunea Eurasiatica?/ Unei tinere care l-a intrebat despre unire: Cereti-o si o vom face!

Traian Basescu a calificat socanta propunerea premierului moldovean Iurie Leanca adresata premierului Victor Ponta pentru scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Raspunsul nostru, insa nu poate fi decat ca il marim numarul de burse - n. red. ), dand o sansa acestor tineri sa invete in Romania si apoi sa lucreze in Republica Moldova, fiindca Romania are niste obligatii morale fata de generatia tanara, a adaugat Basescu intr-un interviu pentru Romania Libera in preziua vizitei sale la Chisinau. Ora 20:45 Basescu: Fara rezolvarea conflictului transnistrean, Republica Moldova nu va incheia negocierile pentru UE.

Liberalii vor sa-l lase pe Traian Basescu fara Agentia Nationala de Integritate

Liberalii vor sa-l lase pe Traian Basescu fara unul dintre instrumentele lui de presiune preferate. Liderii PNL spun ca trebuie modificate atributiile Agentiei Nationale de Integritate, care in acest moment se c.

Cum crede Basescu ca ar putea R. Moldova sa incheie negocierile pentru UE.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Republica Moldova trebuie sa solutioneze conflictul transnistrean pentru a putea incheia negocierile de aderare la UE, care ar putea fi deschise de Chisinau, in opinia sa, peste cinci-sase ani, informeaza Mediafax. Nu va fi posibil sa se finalizeze negocierile de intrare in UE fara solutionarea conflictului transnistrean. UE a primit lectia Ciprului. O lectie aspra, in care o tara cu probleme teritoriale a intrat in UE, ceea ce a creat foarte multe .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )