Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Parteneriatul strategic cu SUA, o avere pentru Romania si Ponta nu o poate pune sub semnul intrebarii prin ambiguitati

Antena3 Antena3,
Basescu: Parteneriatul strategic cu SUA, o avere pentru Romania si Ponta nu o poate pune sub semnul intrebarii prin ambiguitati

Parteneriatul strategic cu Statele Unite reprezinta o avere pentru Romania, iar acesta nu poate fi pusa sub semnul intrebarii de premierul Victor Ponta, prin ambiguitati in raport cu ceea ce se intampla in. continuă pe Antena3

Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax.

Doneaza rosu pentru Romania, o campanie care te aduce direct la centrul de donare

Geometry Global si Observator au pornit un experiment prin care invita romanii la cel mai apropiat centru de donare de sange. Doneaza rosu pentru Romania este campania de mobilizare sociala ce urmareste sa.

Victor Ponta, la Fabrica de Avioane de la Craiova: Desi ne paste un razboi, vestea buna este ca veti avea comenzi

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat, sambata, premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine pregatita pentru toate provocarile de la granita, transmite Mediafax. Prezent la Fabrica de Avioane din Craiova, Ponta le-a spus reprezentantilor uzinei ca, desi ne paste un razboi, vestea buna pentru ei este ca vor avea comenzi.

Vesti bune pentru Romania. Cresterea economica, revizuita pe plus de Comisia Europeana

Comisia Europeana a revizuit pe plus estimarile pentru cresterea economica a Romaniei. Expertii europeni sustin ca tara noastra va avea o cerere interna mai mare si va absorbi mai bine banii comunitari anul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )