Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Ponta, ca sef al PSD, trebuie sa isi asume cea mai grea candidatura, cea la alegerile prezidentiale

B1 B1,
Basescu: Ponta, ca sef al PSD, trebuie sa isi asume cea mai grea candidatura, cea la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, ca sed de partid, trebuie sa isi asume cea mai grea candidatura - cea la prezidentiale, a declarat, duminica seara, presedintele Traian Basescu, in cadrul l emisiunii Actualitatea. continuă pe B1

Basescu: Ponta, ca sef al PSD, trebuie sa isi asume cea mai grea candidatura, cea la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Victor Ponta, ca sed de partid, trebuie sa isi asume cea mai grea candidatura - cea la prezidentiale, a declarat, duminica seara, presedintele Traian Basescu, in cadrul l emisiunii Actualitatea.

Basescu: Ponta va trebui sa candideze la prezidentiale. in turul II as vota cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu spune ca liderul PSD Victor Ponta va trebui sa candideze la alegerile prezidentiale. Victor Ponta va trebui sa candideze, pentru ca este un principiu care pentru mine a functionat tot.

Jocuri cu Basescu, Ponta si Antonescu sau de ce e nevoie de o alta politica

Manevrele politice din ultimele zile nu sunt noi, le-am mai vazut puse in practica de Traian Basescu. Si-a scos partidul din guvernul Tariceanu, in ciuda vointei PDL in 2007, asa cum a facut si Crin Antonescu azi. Si a incurajat formarea unor dizidente prin Theodor Stolojan in PNL si prin Gabriel Oprea in PSD cu scopul scindarii partidelor, asa cum face Ponta cu Calin Popescu Tariceanu. Deja vu.

Basescu: Ponta este vinovat de ruperea USL

Update 11:25 Basescu: Vreau sa cresc PMP si in 2016 sa castige alegerile Seful statului a adaugat ca vrea sa ajute Partidul Miscarea Populara PMP) sa castige alegerile din 2016, fiind de parere ca nu exista majoritate cu o singura formatiune politica, referindu-se la PSD.

Basescu: Ponta a facut trafic de influenta in cazul Ordonantei ASF si ar fi implicat si Hrebenciuc

Premierul Victor Ponta ar fi facut trafic de influenta in cazul emiterii Ordonantei prinASF, a acuzat, duminica, presedintele Traian Basescu, precizand ca ar fi implicat si Viorel Hrebenciuc.

Basescu: Ponta a facut trafic de influenta in cazul Ordonantei ASF.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta ar fi facut trafic de influenta in cazul emiterii Ordonantei privind ASF, precizand ca in discutarea actului normativ ar fi implicat si Viorel Hrebenciuc. Basescu a sustinut, duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani de laProTV, ca in cazul emiterii Ordonantei de urgenta privind ASF a fost implicat, pe langa Dan-Radu Rusanu, si Viorel Hrebenciuc, mentionand ca probabil premierul Victor Ponta ar fi facut trafic de .

Traian Basescu: Ponta ar trebui redesemnat premier si categeoric nu o mai fac. Am dovezi ca este corupt

La instalarea unui Guvern, nu se aproba doar ministrii, ci si un nou program. , iar, daca vrea sa respecte democratia, premierul Ponta ar trebui redesemnat ca premier, a afirmat Traian Basescu la Pro TV, potrivit Mediafax .

Elena Basescu: Ponta si ai sai sa bage la cap ca UE ne sanctioneaza daca ii vor apara pe corupti

Elena Basescu a avut, miercuri, o interventie in cadrul plenului Parlamentului European PE) unde a declarat, in contextul discutiilor despre situatia drepturilor fundamentale in blocul comunitar, ca Romania risca sa fie sanctionata de UE daca premierul Ponta si ai sai, parasiti de liberalii care le mai spalau imaginea in lume, nu vor inceta sa incalce Constitutia, informeaza Mediafax.

Contre Basescu- Ponta pe tema scrisorii cu FMI

Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI ministrului Finantelor, Victor Ponta, si guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conditionand ca in document sa nu apara acciza pe combustibil si celebra electorata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )