Libnet.ro
UNICEF

07:45

Basescu: Ponta vrea sa dea o vila de protocol pentru fundatia Dacianei Sarbu

România Liberă România Liberă,
Basescu: Ponta vrea sa dea o vila de protocol pentru fundatia Dacianei Sarbu

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca premierul Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol a statului unei fundatii infiintate de sotia sa, Daciana Sarbu, si de europarlamentarul PSD Catalin Ivan. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol din Snagov unei fundatii infiintate de Daciana Sirbu si Catalin Ivan

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca premierul Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol a statului unei fundatii infiintate de sotia sa, Daciana Sirbu, si de europarlamentarul PSD Catalin Ivan.

Basescu: Ponta era utilizat pentru a scapa oameni, nu pentru a spiona. Era un tanc

Presedintele Traian Basescu a vorbit, la Adevarul Live, despre scandalul Ponta- ofiter acoperit. Seful statului a spus ca premierul nu a avut activitati de spionaj in afara tarii, asa cum s-a vehiculat, ci ca Ponta a fost folosit in cadrul parchetului General.

Vicepresedinte PNL: Am 100 de vaci in curte si Guvernul Ponta mi-a trimis cupon pentru defavorizati

Vicepresedintele PNL, Costel Caras: Ieri, cand am ajuns acasa de la ferma, nevasta-mea mi-a pus un cupon pe masa, si m-am uitat cu atentie la el. Domnul Ponta si domnul Daniel Constantin, extrem de rusinos, ii trimit lui nevasta-mea, care a lucrat putini ani si are o pensie sub 4 milioane lei vechi - n. r. ), ii trimit un cupon. Cupon pe care ii transmit ca are de ridicat, are de luat nevasta-mea, da? . ) cuponul fiind adresat grupurilor defavorizate. Eu nu stiu cat de defavorizata e nevasta-mea, probabil ca ma are pe mine ca barbat e un pic defavorizata, trebuie sa recunosc lucrul asta la felul in care sunt eu. Bai frate, dar nu-i trimiti tu lui nevasta-mea, ma, cupon, sa-i dai faina, zahar. Sunt in stare sa am grija de ea sa-i dau sa manance. Domnul Ponta si domnul Daniel Constantin, dar chiar nu va e rusine sa folositi institutiile statului? .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2848 seconds )