Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu: Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol din Snagov unei fundatii infiintate de Daciana Sirbu si Catalin Ivan

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol din Snagov unei fundatii infiintate de Daciana Sirbu si Catalin Ivan

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca premierul Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol a statului unei fundatii infiintate de sotia sa, Daciana Sirbu, si de europarlamentarul PSD Catalin Ivan. continuă pe Hotnews

Basescu: Ponta vrea sa dea o vila de protocol pentru fundatia Dacianei Sarbu

Presedintele Traian Basescu a afirmat ca premierul Victor Ponta vrea sa dea o vila de protocol a statului unei fundatii infiintate de sotia sa, Daciana Sarbu, si de europarlamentarul PSD Catalin Ivan.

Premierul Ponta il lasa pe presedintele Traian Basescu fara vila de la Snagov: O sa-i gasim o locuinta mai modesta

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a respins propunerea RA-APPS de a i se da sefului statului casa de la Snagov, imobil ce va fi dat in folosinta unei fundatii. Daca are mare nevoie de o locuinta, o sa-i gasim o locuinta . ) mai modesta, a adaugat Ponta, miercuri seara, la un post TV. Acesta a explicat si ce parere are despre proiectul colegului sau Serban Nicolae de a pune botnita jurnalistilor, dar si de dosarul EADS.

Victor Ponta, ironizat de Traian Basescu: Este singurul care putea sa o bata pe Serena Williams (VIDEO)

Victor Ponta, tinta ironiilor presedintelui Traian Basescu! Seful statului a declarat, amuzat, ca prim-ministrul este singurul care putea sa o bata pe Serena Williams la Turneul Campioanelor. Presedintele, care.

RTV a dezbatut problema cum isi sacrifica Basescu si Udrea familiile. Firea a explicat ca Udrea nu are copii pentru ca familia i-a fost destramata de Traian Basescu

Romania TV a dezbatut luni seara subiectul familiilor lui Traian Basescu si Elena Udrea. Moderatorii Ionela Nastase si Marius Nitu au discutat cu invitatii lor - Gabriela Firea, Pavel Abraham si Corneliu Dobritoiu - despre presupusa legatura dintre presedinte si Elena Udrea. Gabriela Vranceanu Firea, purtatorul de cuvant al candidatului Victor Ponta, a revenit cu obsesia privind situatia familiala a pretendentilor la Palatul Cotroceni. Dupa ce a spus despre Klaus Iohannis ca nu are o familie completa pentru ca nu are copii, si, prin urmare, nu ar fi bun de presedinte, noua tinta a senatoarei PSD a fost Elena Udrea. Firea a declarat ca Traian Basescu a destramat o familie fericita, referindu-se la divortul dintre Elena Udrea si Dorin Cocos, tocmai in momentul in care Udrea planuia sa aiba copii.

Traian Basescu, despre ofiterul acoperit: Nu e un lucru rau, dar ca presedinte esti manevrabil

Presedintele TraianBasescu a afirmat, marti, in emisiunea AdevarulLive, difuzata de B1 TV, ca nu este un lucru rau ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit, insa reprezinta un risc pentru.

Victor Ponta, intre Basescu, Iohannis si promisiuni electorale de ultim moment

Invitat aseara la Romania TV, premierul Victor Ponta a mers pe doua directii prin lucrurile pe care le-a declarat: atac la Basescu si asocierea lui Iohannis cu acesta, apoi a lansat o serie de promisiuni pe care le va indeplini odata ajuns la Palatul Cotroceni.

Ministrul pentru IMM nu vrea sa recunoasca faptul ca Romania a urcat doar doua pozitii in clasamentul Doing Business si nu 25 cum a spus Victor Ponta

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Florin Jianu, a reluat informatia falsa lansata de premierul Victor Ponta potrivit careia Romania a urcat 25 de pozitii in clasamentul Doing Business elaborat de Banca Mondiala. O sa reiau si eu anuntul conform careia Romania a facut un salt imens in Raportul Bancii Mondiale. A urcat de pe locul 73 pe 48, a declarat Jianu la sfarsitul sedintei de Guvern. Jurnalistii i-au atras atentia ca reprezentantii Bancii Mondiale au precizat clar ca Romania a urcat doar doua pozitii conform unei noi metodologii de calcul. In ciuda acestor precizari, Jianu a insistat sa spuna ca Romania a urcat 25 de pozitii. Jurnalistii i-au citat din declaratiile reprezentantilor Bancii Mondiale, moment in care Jianu a spus: Nu comentez!.

Victor Ponta vine in aceasta seara in Biroul Presedintelui, la Sinteza Zilei

In biroul Presedintelui in aceasta seara vine Premierul Victor Ponta. Ce lovitura finala aplica regimului Basescu, afla azi la 21:30 la Sinteza zilei, cel mai urmarit talk show din Romania.

O asemanare intre campania lui Victor Ponta si metodele separatistilor rusi

Merita mai multa atentie mesajele de campanie neagra utilizate de Victor Ponta impotriva principalului sau adversar, Klaus Iohannis. Unul dintre ele se remarca prin ticalosie extrema. Ponta exploateaza fara scrupule frica, groaza unor oameni ceva mai expusi manipularii. Pensionarii, oameni de regula saraci, bolnavi si dependenti in mare masura de bunavointa statului, sunt bombardati practic non stop cu amenintarea ca Iohannis, prezentat drept omul lui Basescu, gandeste la fel, taie pensii si salarii.

Victor Ponta, in Biroul Presedintelui. Declaratiile premierului la final de campanie

Premierul Victor Ponta a fost invitatul lui Mihai Gadea in editia de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3. Presedintele social-democrat a explicat cum a fost campania dar si ce vrea sa faca din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )