Libnet.ro
UNICEF

15:45

Basescu: Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice

Antena3 Antena3,
Basescu: Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, in conferinta de final de mandat, ca Romania are nevoie de o reforma a sistemul de taxe, in conditiile in care taxele pe proprietate sunt prea mici, iar cele. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Romania are nevoie de o reforma a sistemului de taxe. Imi permit sa sugerez sa se schimbe centrul de greutate de pe intreprindere si cetatean pe proprietar

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca Cred ca Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice. Nu vorbesc de o reforma a ANAF, ci a sistemului de taxe. Avem cea mai mare contributie la bugetul de stat din taxa pe forta de munca, din TVA, din bani care se afla sau sunt generati de cei care produc. Imi permit sa sugerez, e o lunga dezbatere aici, sa se schimbe centrul de greutate de pe intreprindere si cetatean pe proprietar.

Traian Basescu: Cred ca Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice, a sistemului de taxe

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata seara, in conferinta de final de mandat, ca este de parere ca Romania are nevoie de o reforma a finatelor publice. Va asigur ca e un lucru ce trebuie.

Basescu: Centrul de greutate al taxarii trebuie schimbat de pe productie pe proprietate

Presedintele Traian Basescu a declarat in conferinta de final de mandat, ca Romania are nevoie de o reforma a sistemul de taxe, in conditiile in care taxele pe proprietate sunt prea mici, iar cele pe productie prea mari, el opinand ca este necesara o.

Fostul sef al Finantelor Publice Satu Mare, Mircea Ardelean si milionarul Gheorghe Mois, arestati pentru 30 de zile

Mircea Ardelean, fostul director al Finantelor Publice Satu Mare si milionarul Gheorghe Mois au fost arestati in aceasta dimineata pentru 30 de zile de judecatorii Tribunalului Bihor. Procurorii DNA in acuza pe Ardelean ca a primit mita de la omul de afaceri pentru aprobarea, in regim de urgenta, a unei cereri de rambursare TVA pentru 77. 215 lei.

Fostul sef al Finantelor Publice Satu Mare, Mircea Ardelean, si milionarul Gheorghe Mois, arestati pentru 30 de zile

Mircea Ardelean, fostul director al Finantelor Publice Satu Mare, si milionarul Gheorghe Mois au fost arestati pentru 30 de zile de judecatorii Tribunalului Bihor. Procurorii DNA in acuza pe Ardelean ca a primit mita de la omul de afaceri pentru aprobarea, in regim de urgenta, a unei cereri de rambursare TVA pentru 77. 215 lei.

Tusk: UE are nevoie de o strategie pe termen lung in privinta Rusiei

Noul presedinte al Consiliului European, polonezul Donald Tusk, a anuntat ca Uniunea Europeana are nevoie de o strategie pe termen lung in privinta Rusiei.

LIVE TEXT. Bilantul lui Traian Basescu. Romania e o tara sigura datorita modului in care institutiile ei functioneaza

Traian Basescu sustine ultima conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia va raspunde tuturor intrebarilor jurnalistilor. Este bilantul celor 10 ani de mandat. Este sfarsitul unei ere,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )