Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu: Romania are nevoie de o reforma a sistemului de taxe. Imi permit sa sugerez sa se schimbe centrul de greutate de pe intreprindere si cetatean pe proprietar

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Romania are nevoie de o reforma a sistemului de taxe. Imi permit sa sugerez sa se schimbe centrul de greutate de pe intreprindere si cetatean pe proprietar

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca Cred ca Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice. Nu vorbesc de o reforma a ANAF, ci a sistemului de taxe. Avem cea mai mare contributie la bugetul de stat din taxa pe forta de munca, din TVA, din bani care se afla sau sunt generati de cei care produc. Imi permit sa sugerez, e o lunga dezbatere aici, sa se schimbe centrul de greutate de pe intreprindere si cetatean pe proprietar. continuă pe Hotnews

Basescu: Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, in conferinta de final de mandat, ca Romania are nevoie de o reforma a sistemul de taxe, in conditiile in care taxele pe proprietate sunt prea mici, iar cele.

Traian Basescu: Cred ca Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice, a sistemului de taxe

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata seara, in conferinta de final de mandat, ca este de parere ca Romania are nevoie de o reforma a finatelor publice. Va asigur ca e un lucru ce trebuie.

LIVE TEXT. Bilantul lui Traian Basescu. Romania e o tara sigura datorita modului in care institutiile ei functioneaza

Traian Basescu sustine ultima conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia va raspunde tuturor intrebarilor jurnalistilor. Este bilantul celor 10 ani de mandat. Este sfarsitul unei ere,.

Basescu: Centrul de greutate al taxarii trebuie schimbat de pe productie pe proprietate

Presedintele Traian Basescu a declarat in conferinta de final de mandat, ca Romania are nevoie de o reforma a sistemul de taxe, in conditiile in care taxele pe proprietate sunt prea mici, iar cele pe productie prea mari, el opinand ca este necesara o.

CSM: Traian Basescu, prin declaratiile sale, a adus atingere independentei sistemului judiciar

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a apreciat miercuri ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu lansate in spatiul public in cadrul unei emisiuni televizate, pe 9 septembrie, sunt de natura sa aduca atingere independentei sistemului judiciar in ansamblul sau, scrie Agerpres. CSM s-a referit in special la afirmatia sefului statului potrivit careia decizii ale unor procurori au fost controlate de un ziarist important.

Liviu Pop, dupa atacul lui Traian Basescu: ii urez pensie usoara domnului Basescu

Noul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a explicat, in direct la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu l-a atacat pe nedrept si ca nu poate fi facut responsabil de vreo problema a sistemului, in conditiile.

Antena 3 a incercat sa-l acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa a lui Traian Basescu / RTV l-a intrebat pe presedinte de ce nu a vorbit despre popor, Antena i-a cerut sa explice de ce familia sa are probleme cu justitia

Antena 3 a incercat sa il acrediteze pe Mircea Badea la ultima conferinta de presa sustinuta sambata de presedintele Traian Basescu, care isi incheie mandatul duminica, dar acesta nu a fost prezent in cele din urma la Palatul Cotroceni, deoarece Administratia Prezidentiala ar fi refuzat acreditarea. La aceasta conferinta, ziaristii Antenei 3 si Romania TV s-au aratat interesati de ce presedintele nu a vorbit nimic despre popor, cum comenteaza faptul ca toata familia sa are probleme cu justitia sau daca stia de mormanul de bani pe care l-ar fi primit fratele sau de la Bercea Mondial.

Traian Basescu si-a facut bilantul celor 10 ani la Cotroceni

Actualizare 19:56 Basescu nu comenteaza raportul Senatului SUA privind inchisorile CIA din Romania Presedintele in exercitiu Traian Basescu a declarat ca nu comenteaza raportul Senatului SUA privind existenta unor inchisori CIA in tara noastra. --- ALTE DECLARATII ALE LUI TRAIAN BASESCU: * Fratele meu nu a luat bani de la Bercea Mondial * SIE s-a implicat in campania electorala, prin Melescanu * Votul uninominal, un esec al meu * Basescu vrea schimbarea regimului fiscal pentru presa * in maximum 2 ani, nu vom mai avea deficite la bugetul general consolidat * Militarii romani in Afganistan, trimisi din datorie fata de aliati * Controlul cartelelor pre-pay poate preveni atacurile teroriste si cibernetice * Nu exista riscul unei invazii, chiar daca Putin este interesat de Romania.

Romania sub Traian Basescu. O evaluare a celor zece ani de mandat

Pe 21 decembrie 2004, Traian Basescu era deja consacrat ca politician puternic, dar putini credeau ca poate ajunge un mare presedinte. Insusi fostul primar al Capitalei intampina dificultati in a se acomoda cu haina de om de stat. Ca fapt divers, i-au trebuit luni de zile sa scape de mesa rebela. Pe 21 decembrie 2014, Traian Basescu pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma schimbari care vor marca Romania, dar ca politician incheie prost. Acum zece ani, fostul marinar a coborat in docul de la Cotroceni de la comanda unei nave, azi va parasi cheiul presedintiei asteptat de o barcuta cu vasle.

Traian Basescu, intrebat daca s-a schimbat dorinta Rusiei de a controla gurile Dunarii: Dorinta nu, putinta da

Presedintele Traian Basescu a afirmat sambata ca Rusia nu a renuntat sa tinteasca gurile Dunarii, dar nu mai are in prezent aceeasi putinta ca in primavara acestui an, motivul principal fiind erodarea veniturilor statului rus ca urmare a deprecierii masive a cotatiei internationale a petrolului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,324 seconds )