Libnet.ro
UNICEF

22:00

Basescu: Sceptic in privinta Laurei Kovesi ca procuror sef european si ironic la adresa lui Tariceanu

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Sceptic in privinta Laurei Kovesi ca procuror sef european si ironic la adresa lui Tariceanu

Traian Basescu s-a declarat sceptic cu privire la sansele Laurei Kovesi de a ajunge procuror sef european, afirmand ca, in cei zece ani cat a fost membru in Consiliul European, au fost doar doua cazuri din cateva sute la mediere si ca e greu pentru PE sa castige in disputa cu monstrii din CUE. Fostul presedinte a declarat vineri seara ca singurul politician cu sanse sa castige alegerile prezidentiale este actualul sef al statului, Klaus Iohannis. El l-a ironizat pe Calin Popescu Tariceanu, care a declarat ca, daca va candida, va castiga aceste alegeri, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Basescu, despre candidatura lui Kovesi pentru functia de procuror-sef european: Orice roman merita, problema este ca nu ni se intampla

Traian Basescu considera ca Laura Codruta Kovesi are putine sanse sa devina procuror-sef european. Asta pentru ca, sustine fostul sef al statului, in foarte putine cazuri, Parlamentul European a castigat.

UPDATE Tajani: Kovesi ramane candidatul Parlamentului European pentru postul de procuror-sef european / Cerem autoritatilor de la Bucuresti sa nu ii puna obstacole

Presedintele PE, Antonio Tajani, a declarat ca este ingrijorat in privinta masurilor luate de Romania impotriva Laurei Codruta Kovesi, adaugand ca ea ramane candidatul legislativului european pentru noul post de procuror-sef european. El a facut aceste declaratii la inceputul sesiunii plenare a Parlamentului European, cerand autoritatilor de la Bucuresti sa nu ii puna obstacole fostei sefe a DNA in procedura pentru conducerea parchetului European.

Kovesi, in fata deciziei finale pentru functia de procuror sef european

Laura Codruta Kovesi ar putea afla joi, 4 aprilie, decizia finala cu privire la numirea in functia de procuror sef al Parchetului European. Astazi are loc a treia runda de negocieri intre Parlamentul European si Consiliul UE, iar cele doua institutii si-au exprimat sprijinul pentru candidati diferiti. intre timp, magistratii de la Curtea Suprema au [] .

Kovesi este candidata preferata de Parlamentul European pentru a deveni procuror-sef european

Frans Timmermans, Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, si-a reafirmat sprijinul pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european si a reiterat faptul ca fosta sefa DNA ramane candidata preferata a Parlamentului European pentru.

Consiliul UE isi reafirma sustinerea pentru candidatul francez la postul de procuror-sef european

Consiliul UE isi reafirma sustinerea pentru candidatul francez la functia de procuror-sef european, dupa ce si runda a treia de negocieri a esuat joi si. Consiliul spune ca o noua runda de negocieri poate avea loc saptamana viitoare si, daca nu se ajunge la un rezultat, negocierile pot continua dupa instalarea noului Parlament European.

Siegfried Muresan: Cer Consiliului UE sa nu mai blocheze desemnarea noului procuror-sef european si sa sustina candidatul roman

Consiliul UE nu are niciun argument pentru a sustine in continuare candidatul francez si de a bloca, astfel, desemnarea noului procuror-sef european si dupa a treia runda de negocieri cu Parlamentul European, sustine europarlamentarul PNL Sigfried Muresan.

SIEGFRIED MURESAN: Cer Consiliului UE sa nu mai blocheze desemnarea noului procuror-sef european

Deputatul European, Siegfried Muresan, a explicat ca nu exista niciun argument al Consiliului de Ministri al Uniunii Europene, pentru a sustine in continuare candidatul francez si de a bloca, astfel, desemnarea noului procuror-sef european si dupa a treia runda de negocieri cu Parlamentul European.

SIEGFRIED MURESAN: Cer Consiliului UE sa nu mai blocheze desemnarea noului procuror-sef european

Deputatul European, Siegfried Muresan, a explicat ca nu exista niciun argument al Consiliului de Ministri al Uniunii Europene, pentru a sustine in continuare candidatul francez si de a bloca, astfel, desemnarea noului procuror-sef european si dupa a treia runda de negocieri cu Parlamentul European.

DESEMNAREA PROCURORULUI-SEF EUROPEAN: O noua runda de negocieri intre PE si Consiliul UE are loc astazi

Negociatorii Parlamentului European si ai Consiliului UE vor avea joi a treia runda de tratative pentru desemnarea primului procuror-sef european, functie pentru care candideaza si fostul procuror-sef al DNA Laura Codruta Kovesi. Aceasta este candidata Parlamentului European pentru functia de procuror-sef european. Candidatul preferat de Consiliul UE este francezul Jean-Francois Bohnert.

Candidatura Laurei Kovesi la sefia Parchetului european - Vera Jourova: Atitudinea Guvernului nu a contribuit la o reputatie buna pentru Romania

Pozitia Guvernului in cazul candidaturii Laurei Codruta Kovesi la conducerea Parchetului european nu a contribuit la o reputatie buna pentru Romania, a declarat, vineri, la Bucuresti, comisarul european pentru justitie Vera Jourova.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )