Libnet.ro
UNICEF

22:45

Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Presedintele tarii Traian Basescu a semnat, azi, decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu, care va depune juramantul la ora 16. 00, potrivit Mediafax. Citeste si: Cine este Gigel Stirbu, propunerea PNL la ministerul Culturii Deputatul Gigel Stirbu este propunerea oficiala a Partidului National Liberal pentru functia de ministru al Culturii, dupa demisia lui Daniel Barbu. Liberalul Gigel Stirbu este .

UPATE. Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu, informeaza Mediafax. Gigel Stirbu a depus juramantul la Palatul Cotroceni la ora 16. 00, iar presedintele i-a urat mult succes. La ceremonie au participat premierul Victor Ponta si toti ministrii, precum si presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea. Citeste si: Cine este .

Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii. Antonescu, prezent la juramant

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu. Depunerea de juramant are loc la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, in prezenta liderului PNL Crin Antonescu, care a primit invitatie din partea presedintelui Traian Basescu.

Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu. Depunerea de juramant are loc la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni.

UPDATE: Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii. Antonescu, prezent la juramant

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu. Depunerea de juramant are loc la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni.

Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu, care va depune juramantul la ora 16. 00, scrie Mediafax .

Vicepresedinte PSD: Ponta nu a fost de acord cu numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Paul Stanescu, vicepresedintele PSD, care conduce si Consiliul Judetean Olt, a declarat ca l-a sunat pe Gigel Stirbu, pentru a-l felicita pentru nominalizarea la Cultura, iar acesta i-a dezvaluit ca premierul Victor Ponta nu a fost de acord cu numirea sa ca ministru, informeaza sursele de presa.

Vicepresedinte PSD: Premierul Victor Ponta NU a fost de acord cu numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Vicepresedintele PSD Paul Stanescu, care conduce si Consiliul Judetean Olt, a declarat, pentru Gandul ca l-a sunat pe Gigel Stirbu pentru a-l felicita pentru nominalizarea la Cultura, iar acesta i-a dezvaluit.

Ponta: O pozitie pentru numirea lui Gigel Stirbu voi avea luni. Tot ce stiu acum este ca a fost propus de PNL

Liderul PSD, premierul Victor Ponta precizeaza ca nu este corect sa ii fie invocata acum o pozitie legata de numirea la Ministerul Culturii a lui Gigel Stirbu, explicand ca tot ceea ce stie la acest moment.

UPDATE Ponta anunta ca va trimite luni seara la Cotroceni propunerea de numirea a lui Gigel Stirbu la conducerea Ministerului Culturii

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va trimite in cursul serii la Cotroceni propunerea privind preluarea sefiei Ministerului Culturii de catre liberalul Gigel Stirbu. Cu cateva ore inainte, premierul afirmase ca si-ar fi dorit pentru portofoliul Culturii o persoana cu un mare prestigiu cultural, precizand insa ca nu il va respinge pe Stirbu in conditiile in care este postul PNL.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )