Libnet.ro
UNICEF

20:30

Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Adevărul Adevărul,
Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu. Depunerea de juramant are loc la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu, care va depune juramantul la ora 16. 00, potrivit Mediafax. Citeste si: Cine este Gigel Stirbu, propunerea PNL la ministerul Culturii Deputatul Gigel Stirbu este propunerea oficiala a Partidului National Liberal pentru functia de ministru al Culturii, dupa demisia lui Daniel Barbu. Liberalul Gigel Stirbu este .

UPATE. Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii.

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu, informeaza Mediafax. Gigel Stirbu a depus juramantul la Palatul Cotroceni la ora 16. 00, iar presedintele i-a urat mult succes. La ceremonie au participat premierul Victor Ponta si toti ministrii, precum si presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Crin Antonescu si Valeriu Zgonea. Citeste si: Cine este .

Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii. Antonescu, prezent la juramant

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu. Depunerea de juramant are loc la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, in prezenta liderului PNL Crin Antonescu, care a primit invitatie din partea presedintelui Traian Basescu.

UPDATE: Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii. Antonescu, prezent la juramant

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu. Depunerea de juramant are loc la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni.

Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Presedintele tarii Traian Basescu a semnat, azi, decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu, arata sursele de presa.

Basescu a semnat numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele prin care ia act de demisia lui Daniel Barbu din functia de ministru al Culturii si de numire in locul acestuia a lui Gigel Stirbu, care va depune juramantul la ora 16. 00, scrie Mediafax .

Vicepresedinte PSD: Ponta nu a fost de acord cu numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Paul Stanescu, vicepresedintele PSD, care conduce si Consiliul Judetean Olt, a declarat ca l-a sunat pe Gigel Stirbu, pentru a-l felicita pentru nominalizarea la Cultura, iar acesta i-a dezvaluit ca premierul Victor Ponta nu a fost de acord cu numirea sa ca ministru, informeaza sursele de presa.

Vicepresedinte PSD: Premierul Victor Ponta NU a fost de acord cu numirea lui Gigel Stirbu la Ministerul Culturii

Vicepresedintele PSD Paul Stanescu, care conduce si Consiliul Judetean Olt, a declarat, pentru Gandul ca l-a sunat pe Gigel Stirbu pentru a-l felicita pentru nominalizarea la Cultura, iar acesta i-a dezvaluit.

Ponta: O pozitie pentru numirea lui Gigel Stirbu voi avea luni. Tot ce stiu acum este ca a fost propus de PNL

Liderul PSD, premierul Victor Ponta precizeaza ca nu este corect sa ii fie invocata acum o pozitie legata de numirea la Ministerul Culturii a lui Gigel Stirbu, explicand ca tot ceea ce stie la acest moment.

UPDATE Ponta anunta ca va trimite luni seara la Cotroceni propunerea de numirea a lui Gigel Stirbu la conducerea Ministerului Culturii

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca va trimite in cursul serii la Cotroceni propunerea privind preluarea sefiei Ministerului Culturii de catre liberalul Gigel Stirbu. Cu cateva ore inainte, premierul afirmase ca si-ar fi dorit pentru portofoliul Culturii o persoana cu un mare prestigiu cultural, precizand insa ca nu il va respinge pe Stirbu in conditiile in care este postul PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )