Libnet.ro
UNICEF

23:15

Basescu a sustinut in Consiliul European necesitatea semnarii in august a Acordului de asociere de catre Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Basescu a sustinut in Consiliul European necesitatea semnarii in august a Acordului de asociere de catre Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa sosirea de la Consiliul European de iarna, ca a sustinut in cadrul discutiilor privind extinderea Uniunii necesitatea ca Republica Moldova sa semneze mai. continuă pe Antena3

Traian Basescu: La Consiliul European de iarna s-a tratat in special politica de aparare si securitate, NATO fiind principalul partener al UE

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat, vineri, ca la Consiliul European de iarna s-a discutat in special despre politica de securitate si aparare comuna, NATOfiind principalul partener al.

Basescu: Am sustinut necesitatea semnarii in august a Acordului de asociere de catre R.Moldova

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa sosirea de la Consiliul European de iarna, ca a sustinut in cadrul discutiilor privind extinderea Uniunii necesitatea ca Republica Moldova sa semneze mai .

Basescu: Consiliul European a avut o agenda extrem de importanta

Update 18:24: Basescu: Marea Neagra trebuie introdusa in strategia de securitate maritima a Uniunii Europene Presedintele Traian Basescu a sustinut, astazi, la Consiliul European de iarna, necesitatea introducerii Marii Negre in strategia de securitate maritima a UE, amintind ca este o zona de vulnerabilitate.

Traian Basescu, despre discutiile purtate la Consiliul European. Partenerul principal al UE este NATO

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a prezentat un rezumat al discutiilor purtate la Consiliul European la care a reprezentat Romania. Traian B.

Basescu merge a Summit-ul PPE si la Consiliul European la Bruxelles.

Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European si la Reuniunea Consiliului European de iarna, conform programului publicat de Administratia prezidentiala. Astfel, joi, de la ora 11. 55, Basescu va participa la Summitul Partidului Popular European. Citeste si: Basescu participa la Summit-ul PPE si la Consiliul European De la ora 16. 00 ora Romaniei), presedintele are programata participarea la Reuniunea Consiliului European cu presedintele PE. Citeste .

Basescu participa la Summit-ul PPE si la Consiliul European.

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European PPE) si la Reuniunea Consiliului European de iarna, informeaza Administratia Prezidentiala. Citeste si: VIDEO. Basescu: Nu se rupe USL-ul Traian Basescu va participa, joi, de la ora 11. 55, la Summitul Partidului Popular European. De asemenea, de la ora 16. 00 ora Romaniei), presedintele are programata participarea la Reuniunea Consiliului European cu presedintele PE. De la ora 17.

Basescu: Consiliul European a avut o agenda extrem de importanta

Presedintele Traian Basescu prezinta la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, evenimentele desfasurate ieri si astazi la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European si la reuniunea Consiliului European.

Traian Basescu, declaratii dupa Consiliul European

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. ASCULTATI iN DIRECT DECLARATIILE PRESEDINTELUIIata cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu:- Asa numitul.

Basescu, concluzii dupa Consiliul European: Va fi stimulata industria de aparare a Romaniei.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca industria de aparare a tarii va fi stimulata, in urma deciziilor luate in cadrul Consiliului European de iarna. Va fi un moment decisiv pentru industria noastra. Aici, abordarea e esti de acord sau ramai cu industria ta, a aratat Traian Basescu. Seful statului a subliniat ca, in cadrul dezvoltarii strategiei de securitate maritima, Marea Neagra trebuie sa aiba un rol important. Citeste si: Hackerii din Valcea au adus la Bucuresti Agentia .

Traian Basescu participa, in Belgia, la summitul PPE si la Consiliul European de iarna

Traian Basescu participa joi, in Belgia, la Summitul Partidului Popular European si la reuniunea Consiliului European. Pe contul de Facebook al presedintelui a fost postata o poza in care acesta apare alaturi de cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )