Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bataie intre doua clanuri de romi din judetul Giurgiu in prima zi de Pasti. Cinci persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Bataie intre doua clanuri de romi din judetul Giurgiu in prima zi de Pasti. Cinci persoane au fost ranite

Mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, duminica seara, dupa ce doua clanuri de romi din localitatea Clejani, judetul Giurgiu, s-au luat la bataie. La fata locului au intervenit politisti si jandarmi. continuă pe Adevărul

Conflict violent intre doua familii din Clejani in seara de Paste. Dispozitiv de mentinere a ordinii instituit peste noapte

Politistii din judetul Giurgiu au intervenit, duminica seara, in cazul unui scandal intre doua familii din localitatea Clejani, in care s-au folosit obiecte contondente, pietre si sticle, fiind ranite 5.

Sapte persoane ranite dupa un conflict in Clejani, judetul Giurgiu

Sapte persoane au fost ranite, duminica, in urma unui conflict care a avut loc in localitatea Clejani, judetul Giurgiu. Mai multe echipaje de prim-ajutor sunt la fata locului. Potrivit ISU Giurgiu, in urma agresiunii din Clejani, sapte persoane au fost ranite, potrivit Mediafax. UPDATE Una dintre victimele scandalului din Clejani, dusa la Bucurest. Politistii au deschis dosar penal.

VIDEO Bataie intre familii de romi, suprinsa de camerele de supraveghere din Piata Centrala

Un conflict izbucnit intre doua familii de romi a produs panica printre buzoienii aflati, vineri, in Piata Centrala a orasului. Doi barbati care aveau o disputa mai veche au inceput sa se injure dupa care a urmat o bataie generala cu farfurii, pumni, picioare, inclusiv obiecte ascutite, intre membrii celor doua familii care ii insoteau pe barbati.

Digi 24: Bataie intre romani, in noapte de inviere, la Birmingham

O incaierare s-a iscat aseara, in noaptea de inviere, la o biserica Birmingham intre mai multi romani. La un moment dat, bodyguarzii inchid usile, dar cei de afara fac scandal pentru a fi lasati inauntru.

VIDEO Un cerb se scalda intr-o piscina dintr-un parc national din judetul Hunedoara

Camerele de monitorizare a animalelor din Parcul Natural Gradistea Muncelului - Cioclovina au surprins imagini superbe cu un cerb care se scalda intr-o balta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )