Libnet.ro
UNICEF

10:15

Batalie in PSD cu dosarele pe masa

România Liberă România Liberă,
Batalie in PSD cu dosarele pe masa

Pentru a scapa de criticile referitoare la modul autocratic in care a impus-o pe Rovana Plumb la sefia PSD, Ponta face, aparent, un pas inapoi si este dispus sa existe azi un vot al Biroului Permanent. intamplator, inaintea sedintei, televiziunea lui Sebastian Ghita a venit cu noi informatii despre un alt dosar pe care l-ar avea in lucru la DNA principalul adversar al premierului, Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Gabriela Podasca (PSD), vicepresedintele Comisiei pentru elaborarea Legilor Electorale: PNL nu este interesat de adoptarea votului prin corespondenta

Gabriela Podasca PSD), vicepresedintele Comisiei pentru elaborarea Legilor Electorale, acuza PNL de ipocrizie in privinta convocarii sesiunii extraordinare pentru votul prin corespondenta, afirmand ca liberalii nu fost in stare in sase luni sa se puna de acord ce proiect sustin. Amintim ca PNL a depus la Senat un proiect de lege pentru votul prin corespondenta pe 4 mai si in prezent exista patru proiecte care vizeaza votul pentru romanii din strainatate aflate in procedura legislativa.

Rovana Plumb: Ponta e un lider politic incontestabil. Decizia sa de a se retrage de la conducerea PSD arata preocuparea pentru partid, pentru guvernare si pentru a-si demonstra nevinovatia (VIDEO)

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD,a avut o interventie telefonica pentru B1 TV, in cadrul emisiunii X-Press, moderata de Sabin Orcan. Ea a vorbit despre decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )