Libnet.ro
UNICEF

16:31

Batalioane islamiste ajuta Ucraina in razboiul cu rebelii din est: Ne place sa ne luptam cu rusii

Adevărul Adevărul,
Batalioane islamiste ajuta Ucraina in razboiul cu rebelii din est: Ne place sa ne luptam cu rusii

Chiar si pentru ucrainenii caliti de peste un an de razboi impotriva separatistilor prorusi, infatisarea combatantilor islamisti, in mare parte ceceni, din orasele aflate aproape de linia frontului, reprezinta o surpriza, uneori chiar placuta. Ne place sa ne luptam cu rusii, spune un cecen. Noi mereu ne luptam cu rusii. continuă pe Adevărul

Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, afirma Tiraspolul

Autoritatile din Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, a declarat ministrul de externe de la Tiraspol, Nina Stanski, la o intalnire cu Radojko Bogojevici, emisarul special al presedintelui OSCE pentru reglementarea conflictului.

Tiraspol: Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria

Autoritatile din Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, a declarat ministrul de externe de la Tiraspol, Nina Stanski, la o intalnire cu Radojko Bogojevici, emisarul special al presedintelui OSCE pentru reglementarea conflictului transnistrean, relateaza TASS in pagina online.

Tiraspol: Republica Moldova si Ucraina AGRAVEAZA criza din Transnistria

Autoritatile din Republica Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, a declarat ministrul de externe de la Tiraspol, Nina Stanski, la o intalnire cu Radojko Bogojevici, emisarul special al.

Ministrul de externe de la Tiraspol: Autoritatile din Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transistria

Autoritatile din Moldova si Ucraina agraveaza criza din Transnistria, a declarat ministrul de externe de la Tiraspol, Nina Stanski, relateaza TASS, potrivit Mediafax. Ministrul de externe a declarat, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )