Libnet.ro
UNICEF

21:00

O batrana a fost sugrumata pentru 4 lei. Femeia a fost gasita de un nepot cu picioarele legate

Adevărul Adevărul,
O batrana a fost sugrumata pentru 4 lei. Femeia a fost gasita de un nepot cu picioarele legate

Caz socant in comuna bacauana Parincea. O femeie de 78 de ani a fost gasita decedata in propria casa. continuă pe Adevărul

Un grefier al Curtii de Apel Craiova a fost retinut pentru luare de mita in valoare de de 28.500 de euro

Un grefier al Curtii de Apel Craiova a fost retinut dupa ce a luat mita 28. 500 de euro de la opt persoane carora le-a promis ca va interveni pe langa magistrati ai aceleiasi instante, pentru a fi date solutii.

Un barbat a fost ARESTAT pentru ca facea TIGARI acasa, pe care le vindea.

Un barbat din comuna prahoveana Apostolache a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, deoarece fabrica acasa tigari pe care le comercializa ilegal, informeaza Politia Romana, potrivit Mediafax. Anchetatorii au descins joi la locuinta suspectului, in urma careia s-au gasit sapte kilograme de tutun, 5. 800 de tuburi de tigari, peste 1. 600 de tigari si un aparat electric de umplut tigari. Conform ofiterilor Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Prahova, in cursul acestui an, .

Parcul de distractii al lui Silviu Prigoana a fost inchis pentru neplata chiriei!

Silviu Prigoana se confrunta cu inca o problema in viata lui. Pe langa divortul si disputa pentru custodia copiilor cu Adriana Bahmuteanu, una din afacerile lui are de suferit. Pentru ca nu a fost platita chiria timp de mai multe luni, parcul de distractii de la ultimul etaj al magazinului Unirea a fost inchis. Continue reading .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )