Libnet.ro
UNICEF

08:45

Bayern Munchen a castigat finala Ligii Campionilor

Antena3 Antena3,
Bayern Munchen a castigat finala Ligii Campionilor

Bayern Munchen a reusit sa castige prima finala germana din Liga Campionilor, dupa ce s-a impus cu 2-1 in fata rivalei Borussia Dortmund, pe stadionul Wembley din Londra. Meciul a fost unul alert, presarat cu. continuă pe Antena3

FINALA LIGII CAMPIONILOR: Mario Gotze (Borussia) nu va evolua in meciul cu Bayern Munchen.

Mijlocasul echipei Borussia Dortmund, Mario Gotze, nu va evolua in finala Ligii Campionilor de sambata, impotriva formatiei Bayern Munchen, din cauza unei accidentari la coapsa, a anuntat, miercuri, clubul galben-negru, conform Mediafax. Jucatorul de 20 de ani, care din vara va evolua chiar la adversara Bayern Munchen, s-a accidentat in timpul semifinalei Ligii Campionilor, contra formatiei Real Madrid, iar de atunci nu a mai evoluat. Gotze a reinceput antrenamentele marti, insa s-a retras .

Totul despre finala Ligii Campionilor, de la Londra. Frumoasa si bestia competitiei se intalnesc in ultimul act pe Wembley

Pentru a patra oara in istorie, finala Ligii Campionilor se disputa intre doua echipe din aceeasi tara. Dupa Spania 2000), Italia 2003) si Anglia 2008), acum e randul Germaniei sa-si trimita doua grupari in ultimul act al celei mai puternice competitii intercluburi. Finala Ligii Campionilor din acest sezon e o afacere germana, intre Borussia Dortmund si Bayern Munchen sambata, 21.

Finala Ligii Campionilor: ce au spus cei doi antrenori. Heynckes: Pentru mine, e ultima sansa sa iau acest trofeu

Antrenorul Jurgen Klopp a declarat la Londra, ca echipa sa, Borussia Dortmund, va disputa finala Ligii Campionilor cu Bayern Munchen in locul perfect si contra adversarului perfect.

Finala Ligii Campionilor. Ce au spus cei doi antrenori. Heynckes: Pentru mine, e ultima sansa sa iau acest trofeu

Antrenorul Jurgen Klopp a declarat la Londra, ca echipa sa, Borussia Dortmund, va disputa finala Ligii Campionilor cu Bayern Munchen in locul perfect si contra adversarului perfect.

Sibiu: Finala Ligii Campionilor, proiectata live, in natura, pe un ecran gonflabil amplasat aproape de barajul de la Gura Raului

Cateva mii de microbisti sunt asteptati sambata, pe platoul aflat in apropierea barajului de la Gura Raului, unde, pentru prima data, finala Ligii Campionilor la fotbal, disputata intre echipele germane Bayern Munchen si Borussia Dortmund, va fi proiectata live pe un ecran mare, gonflabil. Ecranul de 54 de metri patrati va fi amplasat la o altitudine de 650 de metri, intr-o zona de munte, in aer liber, transmite Agerpres.

Goetze nu va juca in finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund nu va conta pe mijlocasul ofensiv Mario Goetze in finala Ligii Campionilor programata, sambata seara, impotriva rivalilor de la Bayern Munchen.

E oficial. Borussia va juca finala Ligii Campionilor fara jucatorul lui Bayern

Mario Gotze, mijlocasul ofensiv pe care Bayern l-a acontat in urma cu o luna de la Borussia Dortmund, dupa ce i-a platit clauza de reziliere in valoare de 37 de milioane de euro, nu va evolua sambata, in finala Ligii Campionilor, de pe Wembley.

Arbitrele romane au facut senzatie in finala Ligii Campionilor

Brigada din Romania care a condus joi seara finala Ligii Campionilor la fotbal feminin a arbitrat impecabil si a decis jocul printr-un penalty acordat corect.

Finala Ligii Campionilor din 2015 va avea loc la Berlin. Varsovia va gazdui ultimul act al Europa League

Finala Ligii Campionilor din sezonul 2014/2015 se va desfasura la Berlin, in timp ce Varsovia va gazdui ultimul act al Europa League, a anuntat, joi, UEFA. Alegerea capitalei Germaniei pentru organizarea finalei Lig.

VIDEO Prestatie excelenta a arbitrei Teodora Albon in finala Ligii Campionilor la fotbal feminin

O brigada din Romania a arbitrat aseara finala feminina a Ligii Campionilor, desfasurata tot la Londra, dar pe stadionul lui Chelsea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )