Libnet.ro
UNICEF

19:00

E oficial. Borussia va juca finala Ligii Campionilor fara jucatorul lui Bayern

Adevărul Adevărul,
E oficial. Borussia va juca finala Ligii Campionilor fara jucatorul lui Bayern

Mario Gotze, mijlocasul ofensiv pe care Bayern l-a acontat in urma cu o luna de la Borussia Dortmund, dupa ce i-a platit clauza de reziliere in valoare de 37 de milioane de euro, nu va evolua sambata, in finala Ligii Campionilor, de pe Wembley. continuă pe Adevărul

Goetze nu va juca in finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund nu va conta pe mijlocasul ofensiv Mario Goetze in finala Ligii Campionilor programata, sambata seara, impotriva rivalilor de la Bayern Munchen.

Finala Ligii Campionilor va fi condusa de o brigada din Romania

Arbitrajul romanesc are sansa de a demonstra ca are valoare in finala Ligii Campionilor, programata la sfarsitul acestei saptamani.

Finala Ligii Campionilor la fotbal feminin va fi condusa de o brigada din Romania

Arbitrajul romanesc are sansa de a demonstra ca are valoare in finala Ligii Campionilor, programata la sfarsitul acestei saptamani.

Inainte de finala Ligii Campionilor, analistii recomanda actiunile Borussia Dortmund

Analistii firmei romanesti de brokeraj Tradeville recomanda actiunile clubului de fotbal Borussia Dortmund simbol: BVB), inaintea finalei Ligii Campionilor care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani. Acestia spun ca echipa din Dortmund va.

Mario Gotze va rata finala Ligii Campionilor din cauza unei accidentari

Borussia Dortmund a anuntat, miercuri, ca nu se va putea baza pe serviciile lui Mario Gotze in finala Champions League de pe 25 mai, informeaza Reuters. In varsta de 20 de ani, Gotze nu a putut fi recuperat dupa ultima accidentare suferita - leziune la muschii coapsei.

Pe ce prime se joaca in finala Ligii Campionilor

Dincolo de onoarea de a disputa un asemenea meci si faima de a ridica deasupra capului ravnitul trofeu, jucatorii celor doua formatii germane care se infrunta sambata seara sunt stimulati cu importante sume de bani. Finala e LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, sambata seara, de la ora 21:45.

Un italian va arbitra finala germana a Ligii Campionilor, Bayern-Borussia

Nicola Rizzoli va conduce la centru finala Ligii Campionilor de sambata, de pe Wembley, dintre Borussia Dortmund si Bayern Munchen. Italianul va fi ajutat de compatriotii Renato Faverani si Andrea Stefani.

El Jaish, echipa antrenata de Razvan Lucescu, a fost eliminata in optimile Ligii Campionilor Asiei

Echipa El Jaish din Qatar, antrenata de Razvan Lucescu, a fost eliminata in optimile de finala ale Ligii Campionilor Asiei, dupa ce a pierdut, marti, in deplasare, scor 0-2, cu formatia saudita Al Ahli, in .

O televiziune olandeza sustine ca jucatorii lui Juventus s-au dopat inaintea finalei Ligii Campionilor din 1996

Jucatorii echipei Juventus Torino s-au dopat inaintea finalei Ligii Campionilor din 1996, sustine postul olandez de televiziune NOS. Partida respectiva, desfasurata pe Stadionul Olimpic din Roma, a fost castigat.

Handbal feminin: HCM Baia Mare si Corona Brasov vor juca finala Cupei Romaniei

Echipa de handbal feminin Corona Brasov s-a calificat, marti, in finala Cupei Romaniei, dupa ce a eliminat in semifinale formatia Dunarea Braila, scor 28-20 16-10), la turneul de la Oradea. Corona Brasov.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )