Libnet.ro
UNICEF

21:30

BBC: Desi este cea mai saraca tara din UE, in Romania la fiecare trei zile se mai construieste o biserica

Adevărul Adevărul,
BBC: Desi este cea mai saraca tara din UE, in Romania la fiecare trei zile se mai construieste o biserica

Ecourile controverselor din jurul construirii Catedralei Neamului i-au determinat pe britanicii de la BBC sa realizeze un amplu material difuzat sambata, despre importanta Bisericii Ortodoxe in societatea romaneasca, precum si implicatiile financiare ale sustinerii oferite de statul roman. continuă pe Adevărul

BBC: Desi este cea mai saraca tara din Uniunea Europeana,la trei zile se mai construieste o biserica in Romania

Ecourile controverselor din jurul construirii Catedralei Neamului i-au determinat pe britanicii de la BBC sa realizeze un amplu material difuzat sambata, despre importanta Bisericii Ortodoxe in societatea romaneasca, precum si implicatiile financiare ale sustinerii oferite de statul roman.

Cum arata cea mai scumpa casa din SUA

Este cea mai scumpa casa din Statele Unite. Valoreaza 190 de milioane de dolari. O avere, in toata puterea cuvantului. Dar banii nu vor fi aruncati pe fereastra: o splendita vila, de un gust rafinat, deloc ostentativ. Cop.

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi

Cea mai bogata femeie din lume a castigat 39 de milioane de euro pe zi. Gina Rinehart, este din Australia, iar averea ei a crescut exponential, datorita afacerilor din exploatarea resurselor minerale. in varsta.

Ea este cea mai frumoasa romanca. Andreea Chiru ne va reprezenta la finala Miss World din Indonezia

Cea mai frumoasa romanca a fost desemnata joi seara. Tanara are 20 de ani, este din Braila si se numeste Andreea Chiru. Castigatoarea ne va reprezenta la finala Miss World care va avea loc in luna septembrie.

Un chinez a mers pe o barna suspendata intre doua baloane. Iata cea mai spectaculoasa acrobatie din lume

Un barbat din China a uimit intreaga lume cu una dintre cele mai spectaculoase acrobatii din lume. Chinezul a mers pe o barna lunga de 18 metri suspendata intre doua baloane cu aer cald, aflate la mare.

Erste: Romania este cea mai atractiva piata de frontiera din regiune

Romania se afla pe un drum bun din punct de vedere economic, considera analistii Erste Group, care plaseaza tara noastra in topul celor mai atractive piete de fronitera. Acestia spun ca sunt optimisti cu privire la revenirea economiilor din regiune.

Moldova se claseaza printre tarile cu cea mai inalta mortalitate din regiune

Moldova se claseaza printre tarile cu cea mai inalta mortalitate din regiune. Cel mai frecvent decesele sunt cauzate de boli ale sistemului circulator 57,5%), urmate de tumori 14,5%), bolile aparatului digestiv 9,1%) si altele. Datele sunt prezentate in proiectul Strategiei nationale de sanatate publica pentru anii 2014-2020.

Piata auto americana, la cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor GM, Ford si Chrysler

Piata auto americana a inregistrat cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor tot mai bune inregistrate de General Motors, Ford si Chrysler, potrivit Mediafax. Ford si Chrysler au inregistrat o.

Cum profita benzinarii de pe urma soferilor comozi. Unde gasesti cea mai ieftina benzina din Bucuresti

Plinul e mai putin plin daca esti comod. Benzinarii profita de pe urma celor care nu vor sa se abata de la bulevarde si mai pun cativa bani la fiecare litru cumparat la drumul mare. Asa ca cine vrea benzina.

Specialistii americani sustin ca 1234 este cel mai popular PIN din lume

Omenirea se confrunta cu o problema de creativitate cand vine vorba de combinatiile PIN ale cardurilor. Cel putin asta sustin mai multi specialistii americani, care au facut un studiu pe aceasta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )