Libnet.ro
UNICEF

08:15

BCR anunta primele 10 start-up-uri care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BCR anunta primele 10 start-up-uri care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX

Banca Comerciala Romana anunta selectarea primelor 10 start-up-uri din tehnologie care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX, un program de mentorat si accelerare de business structurat in trei etape, au anuntat astazi, reprezentantii programului in cadrul unei conferinte de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Care sunt primele 10 startup-uri de tehnologie care vor face parte din Acceleratorul BCR-InnovX

Juriul Acceleratorului BCR-InnovX a selectat cele 10 firme care vor participa la Bootcamp-ul programului in perioada 25 martie 14 iunie 2019. Prima cohorta a acceleratorului este dedicata start-up-urilor, cu cifra de afaceri intre 100. 000 de.

Jucatorii care vor sa plece de la Chelsea, blocati de club - Transferul lui Eden Hazard la Real Madrid, in impas

Jucatorii care vor sa plece de la Chelsea, cum sunt Andreas Christensen sau Eden Hazard, sunt blocati de club, care nu va putea transfera in urmatoarele doua perioade de mercato.

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5

Metrorex va achizitiona trenuri noi de metrou care vor opera pe Magistrala 5, 13 fiind destinate sectiunii Drumul Taberei-Eroilor, pentru valoare de 520 de milioane de euro, potrivit unui comunicat emis de companie.

Aceasta e premiera de film Neflix la care vor merge Printii Charles, William si Harry

Pe data de 4 aprilie, Printul Harry si Printul William isi vor insoti tatal, pe Printul Charles, la premiera din Londra a filmului Our Planet, un documentar ce prezinta impactul pe care schimbarile la nivel climatic il au asupra tuturor fiintelor vii.

Horoscop weekend 22-24 martie. Zodiile care vor avea un weekend de groaza. Nimic nu le iese cum trebuie

Horoscop weekend 22-24 martie. Zodiile care vor avea un weekend de groaza. Nimic nu le iese cum trebuie. Citeste mai mult pespynews. ro .

6 din 10 femei care ajung intr-o maternitate de stat recunosc ca au dat ,,mici atentii

6 din 10 femei care ajung intr-o maternitate de stat recunosc ca au dat mici atentii atunci cand au fost internate pentru a da nastere. Un numar similar de proaspete mamici se declara nemultumite de infirmiere si de asistente, pe care le.

Ciclism: Se cunosc toate echipele care vor participa la Turul Frantei 2019 - Arkea-Samsic si Direct Energie au primit ultimele wild carduri

Organizatorii Turului Frantei au anuntat vineri ultimele doua echipe invitate la editia cu numarul 106 din Marea Bucla. Arkea-Samsic si Direct Energie, ambele din Franta, intregesc lista celor 22 de formatii care se vor afla la startul competitiei 6-28 iulie 2019).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )