Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bebelusi: Cele mai comune probleme medicale la stomac

Antena3 Antena3,
Bebelusi: Cele mai comune probleme medicale la stomac

Parintii se simt cei mai neputinciosi oameni de pe pamant in momentul in carebebelusiilor sunt bolnavi. Nimic nu-i da mai tare peste cap decat o problema medicala a copiilor, iar unele dintre cele mai des. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Limba romana, unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale. La multi ani, romani, la multi ani, vorbitori ai limbii romane

Presedintele Traian Basescu a transmis sambata felicitari si urari romanilor si vorbitorilor de limba romana, cu ocazia Zilei Limbii Romane, aratand ca in aceasta zi sarbatorim unul dintre cele mai importante simboluri ale identitatii noastre nationale.

Cele mai frumoase spatii verzi din Alexandria au fost premiate de municipalitate

Primaria Alexandria a premiat alexandrenii care au reusit sa amenajeze si sa intretina cele mai frumoase spatii verzi din oras. Actiunea face parte din seria de evenimente organizate cu prilejul Zilelor Alexandriei.

Cele mai ciudate legi din lume: Mestecatul gumei sau imbracamintea camuflata, interzise prin lege

In intreaga lume exista legi care mai de care mai ciudate, care starnesc curiozitatea turistilor. Ministerul britanic al Afacerilor Externe a publicat o lista cu cele mai neobisnuite legi. Venetia: Hranirea.

Cele mai noi 10 hoteluri de lux din lume! Toate s-au deschis in luna august!

Luna august a adus dupa sine odata cu incheierea sezonului cald, inaugurara a numeroase hoteluri de lux localizate in cele mai frumoase destinatii din lume, de la Dubai si pana la Cambodgia sau Hawaii. Continue reading .

FOTO Sony Xperia Z1 apare in cele mai bune poze. Honami e aproape confirmat

Sony isi va prezenta un nou smartphone in curand, iar acum apar cele mai bune poze cu acesta. Pentru inceput apare in nuante de alb si negru si cu camera foto de 20 megapixeli.

Seful Nokia, cotat la casele de pariuri cu cele mai mari sanse sa devina CEO-ul Microsoft

Directorul general al Nokia, Stephen Elop, este cotat la casele de pariuri cu cele mai bune sanse sa preia conducerea Microsoft, al carui CEO, Steve Ballmer, si-a anuntat recent demisia in termen de 12 luni, transmite Bloomberg, citat de Mediafax .

Manchester, orasul cu cele mai multe limbi straine vorbite

Orasul englez Manchester este cel in care se vorbesc cele mai multe limbi din lume raportat la numarul de populatie, potrivit unui studiu britanic recent, anunta publicatia franceza La Tribune.

Top: cele mai bune orase din lume pentru a locui

Melbourne este pentru al treilea an la rand desemnat cel mai bun oras pentru a locui, potrivit unui top intocmit deEconomist Intelligence Unit EIU). Iata clasamentul cu cele mai potrivite 10 orase.

Top: cele mai bune orase din lume in care ai putea locui

Melbourne este pentru al treilea an la rand desemnat cel mai bun oras pentru a locui, potrivit unui top intocmit deEconomist Intelligence Unit EIU). Iata clasamentul cu cele mai potrivite 10 orase.

Cele mai scumpe vile istorice scoase la vanzare in Bucuresti

Cea mai scumpra vila istorica scoasa la vanzare pe imobiliare. ro, cel mai mare site de profil de pe plan local, costa 8 mil. euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )