Libnet.ro
UNICEF

01:05

BEC anunta ca NU va ataca decizia Tribunalului de validare a candidaturii lui Mircea Diaconu

Antena3 Antena3,
BEC anunta ca NU va ataca decizia Tribunalului de validare a candidaturii lui Mircea Diaconu

Biroul Electoral Central nu va ataca decizia Tribunalului Bucuresti de admitere a contestatiei lui Mircea Diaconu, a declarat sambata, purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, citat de Agerpres. continuă pe Antena3

Georgescu: ANI va ataca decizia Tribunalului Bucuresti de admitere a contestatiei lui Diaconu

Agentia Nationala de Integritate ANI) va ataca decizia Tribunalului Bucuresti de admitere a contestatiei lui Mircea Diaconu, a confirmat, sambata, presedintele ANI, Horia Georgescu, pentru.

Razboiul continua: ANI va ataca decizia Tribunalului din cazul Diaconu

Agentia Nationala de Integritate ANI) va ataca decizia Tribunalului Bucuresti de admitere a contestatiei lui Mircea Diaconu, a confirmat, sambata, pentru AGERPRES, presedintele ANI, Horia Georgescu.

BEC respinge candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare. Actorul poate ataca decizia in instanta

Biroul Electoral Central a decis, miercuri, sa ii respinga candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare, a declarat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet. BEC analizeaza in aceste zile candid.

Poate candida Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare? Vezi decizia tribunalului

Tribunalul Bucuresti a amanatpentru astazi, la ora 16,decizia legata de contestatia depusa de Mircea Diaconu la hotararea Biroului Electoral Central BEC) de a-i respinge candidatura la.

UPDATE: Tribunalul Bucuresti a admis contestatia lui Mircea Diaconu privind candidatura la alegerile europarlamentare. ANI va ataca decizia la Curtea de Apel

Tribunalul Capitalei a admis, sambata, contestatia lui Mircea Diaconu privind candidatura sa ca independent la alegerile europarlamentare, insa decizia nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti, anunta Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )