Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ilie Nastase, despre alegerile europarlamentare: Eu, daca o sa ma duc, o sa reprezint Romania, nu UNPR

Antena3 Antena3,
Ilie Nastase, despre alegerile europarlamentare: Eu, daca o sa ma duc, o sa reprezint Romania, nu UNPR

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu intra din nou in politica. Cei doi candideaza la alegerile parlamentare din luna mai. Anghel Iordanescu a fost senator de Ilfov, timp de patru ani, in perioada. continuă pe Antena3

Ilie Nastase candideaza la alegerile europarlamentare pe listele UNPR

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a sosit in statiunea Mamaia, la Conferinta regionala sud est a partidului. La eveniment participa si Ilie Nastase, fostul tenismen. Oprea a anuntat ca Ilie Nastase va candida la.

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor candida la europarlamentare! Seful unui partid a facut anuntul momentului

Gabriel Oprea, presedintele UNPR, a anuntat, sambata, ca Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor fi pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, potrivit news. ro.

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu, candidati la europarlamentare pe lista lui Gabriel Oprea

Liderul UNPR Gabriel Oprea a anuntat sambata ca Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare, acestia prticipand sambata la reuniunea de partid de la Constanta.

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu, pe lista UNPR pentru europarlamentare, anunta Gabriel Oprea

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat, sambata, ca Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare.

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare

Liderul UNPR Gabriel Oprea a anuntat astazi ca Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare, acestia prticipand astazi la reuniunea de partid de la Constanta .

Ilie Nastase a rabufnit dupa ce turneul de tenis de la Bucuresti a fost preluat de Ungaria: Totul se face pe dos in Romania!

Ilie Nastase a reactionat dupa ce Guvernul Ungariei a preluat licenta singurului turneului WTA din Romania, cel care se desfasura la Bucuresti. Legendarul tenismen considera ca pierderea acestui turneu.

Digisport: Ungaria a preluat licenta turneului de la Bucuresti. Ilie Nastase a reactionat vehement

Ilie Nastase 72 de ani), recent condamnat la noua luni si zece zile de inchisoare cu suspendare, decizie care nu este insa definitiva, a luat foc in momentul in care s-a aflat ca Guvernul de la Budapesta a preluat licenta turneului de la Bucuresti.

BEC pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a fost constituit duminica

Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare a fost constituit, duminica, potrivit unui comunicat al institutiei. Din BEC fac parte presedintele si vicepresedintii AEP, opt reprezentanti ai partidelor politice care au reprezentanti in Parlamentul European si cinci judecatori, anunta Mediafax.

Are loc tragerea la sorti a celor cinci judecatori ai inaltei Curti, ce vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare

Vineriare loc tragerea la sorti a celor cinci judecatori ai inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) care vor fi membri ai Biroului Electoral Central pe durata alegerilor europarlamentare din 26 mai,.

iCCJ: Au fost desemnati judecatorii care fac parte din BEC pentru alegerile europarlamentare

Update:inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori din cadrul acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )