Libnet.ro
UNICEF

10:45

BEC a respins cererea PSD de anulare a alegerilor sau renumarare a voturilor la sectorul 1

Hotnews Hotnews,
 BEC a respins cererea PSD de anulare a alegerilor sau renumarare a voturilor la sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de anulare a alegerilor sau renumarare a voturilor la sectorul 1. Decizia a fost luata cu 12 la 5. continuă pe Hotnews

Surse: La cateva sectii din Sectorul 5 vor fi renumarate voturile. BEC a respins cererea PSD pentru renumararea voturilor la Sectorul 1

Biroul Electoral Central a respins, in sedinta de miercuri, solicitarile PSD de a fi renumarate voturile la Sectorul 1 din Bucuresti, au declarat surse ale institutiei pentru News. ro. in schimb, pentru Sectorul 5 va fi efectuata o renumarare la cateva sectii, au adaugat sursele citate.

BEC a respins solicitarile PSD de renumarare a voturilor din Sectorul 1

Biroul Electoral Central BEC) a respins astazi, cu majoritate de voturi, solicitarile PSD de renumarare a voturilor din Sectorul 1 al Capitalei, au declarat surse din cadrul BEC.

BEC respinge cererea de prelungire a programului. Sectiile de vot se inchid la ora 21

Biroul Electoral Central BEC) a respins cererea de prelungire a programului sectiilor de vot. astfe.

Dan Tudorache asteapta de la Biroul Electoral Sector 1 decizia de renumarare sau nu a voturilor

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de renumarare a voturilor la sectorul 1, insa Dan Tudorache mai asteapta o decizie, cea a Biroului Electoral Sector 1 BES1). Aceasta in conditiile in care PSD a inaintat si catre Biroul Electoral de Sector o solicitare de renumarare a voturilor, potrivit afirmatiilor candidatului PSD. Un alt birou electoral, cel de la Sectorul 5, a decis renumararea voturilor.

Biroul Electoral Central a respins cererea MAI de a prelungi votul dupa ora 21.00

Biroul Electoral Central BEC) a respins duminica solicitarea Ministerului de Interne MAI) de a prelungi ora de votare ca urmare a formarii de cozi in unele sectii votare din cauza masurilor de prevenirea raspandirii COVID-19, arata G4Media.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )