Libnet.ro
UNICEF

08:45

Begu, campioana la dublu in Brazilia

Online Sport Online Sport,
Begu, campioana la dublu in Brazilia

Irina-Camelia Begu s-a revansat dupa eliminarea suferita in sferturile turneului de simplu de la Rio si a castigat, sambata, proba de dublu. continuă pe Online Sport

Irina-Camelia Begu, calificata in sferturi, la Rio de Janeiro.

Tenismena Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Rio de Janeiro Brazilia), dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari. Begu, venita din calificari si locul 145 WTA, a trecut in turul al doilea de Veronica Cepede Royg Paraguay), locul 182 WTA, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-1. In sferturi romanca va juca impotriva castigatoarei din meciul Teliana Pereira Brazilia, 98 WTA) - Patricia Mayr-Achleitner Austria, 81 WTA). Pentru evolutia sa de pana .

Irina-Camelia Begu, calificata in turul doi la Rio de Janeiro.

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 145 WTA, s-acalificat in turul doi al turneului de la Rio de Janeiro Brazilia), dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari. Begu, venita din calificari, a invins-o pe Vania King SUA), cap de serie numarul 8 si locul 69 WTA, intr-o ora si 17 minute, cu scorul de 6-4, 6-0. Adversara Irinei din turul al doilea este Veronica Cepede Royg Paraguay), jucatoare venita din calificari si locul 182 WTA. Pentru calificarea in turul doi la Rio .

Tenis: Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen s-a calificat in finala turneului de la Rio de Janeiro

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Rio de Janeiro, relateaza Mediafax. Cele doua au trecut in semifinale de.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturi, la Rio de Janeiro

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, venita din calificari si locul 145 WTA, a acces, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Rio de Janeiro Brazilia), dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari.

Romanca Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturi, la Rio de Janeiro

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu a acces, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Rio de Janeiro. Begu a invins-o in turul doi, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-1, pe Veronica Cepede Royg Paraguay). in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2916 seconds )