Libnet.ro
UNICEF

23:45

Halep ramane pe locul 5, Tig la cea mai buna clasare din cariera

Online Sport Online Sport,
Halep ramane pe locul 5, Tig la cea mai buna clasare din cariera

Sfertul de finala atins de Simona Halep la Miami Open nu a produs schimbari in clasamentul mondial. continuă pe Online Sport

WTA: Simona Halep se mentine pe 5; Patricia Maria Tig se afla pe 85 - Cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 5 in clasamentul WTA, cu o zestre de 5. 022 puncte. Patricia Maria Tig a urcat pana pe pozitia 85, aceasta fiind de altfel cea mai buna clasare din cariera. Lider se mentine Angelique Kerber, nemtoaica fiind urmata de Serena Williams si de Karolina Pliskova.

Marius Copil, aproape intrat in Top 100 ATP. E cea mai buna performanta a sa!

Tenismenul Marius Copil, eliminat in primul tur al calificarilor la Miami Open, a urcat o pozitie si se afla pe locul 106, cu 553 de puncte, in clasamentul ATP dat publicitatii luni.

Busoi: PNL are nevoie de o coordonare mai buna cu presedintele Romaniei

PNL are nevoie de o coordonare mai buna cu presedintele Romaniei, pentru a aborda cu sanse maxime alegerile prezidentiale din 2019, a declarat duminica, la Piatra Neamt, secretarul general interimar al liberalilor, Cristian Busoi, transmite News. ro.

PNL vrea o coordonare mai buna cu presedintele Klaus Iohannis: Partidul nu poate fi anexa Administratiei Prezidentiale

PNL are nevoie de o coordonare mai buna cu presedintele Romaniei, pentru a aborda cu sanse maxime alegerile prezidentiale din 2019, a declarat duminica, la Piatra Neamt, secretarul general interimar al.

Bloomberg: Economia cu cea mai mare crestere din UE are nevoie de un leucoplast. Peticirea bugetului prevesteste vesti proaste pentru Romania

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca peticirea bugetului prevesteste vesti proaste pentru Romania.

Bloomberg: Economia cu cea mai mare crestere din UE are nevoie de leucoplast

Economia cu cea mai mare crestere din Uniunea Europeana are nevoie de un leucoplast, scrie Bloomberg intr-un articol despre bugetul de stat al Romaniei din 2017, precizand ca peticirea bugetului semnaleaza vesti proaste pentru Romania.

Propuneri controversate ale Ministerului Energiei laHidroelectrica, cea mai importanta companie de stat

Ministrul Energiei Toma Petcu a transmis vineri lista ce continepropunerile pentru cele sase pozitii de membru al Consiliului de Supraveghereal Hidroelectrica, cea mai importanta companie de stat, numiri care suntesentiale pentru procesul de listare la bursa al companiei.

Incendiu in apropiere de turnul Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta cladire din lume VIDEO

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica dimineata in apropiere de turnul Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta cladire din lume, relateaza Daily Express.

Cea mai scurta ruta aeriana internationala va fi desfiintata

Un zbor de opt minute intre Germania si Elvetia care a fost declarat a fi cea mai scurta ruta internationala regulata din lume, va fi desfiintat, au anuntat oficiali aeroportuari, potrivit de Agerpres.

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi, dupa ce un judecator federal a aprobat vineri o intelegere in acest sens, in suma de 25 de milioane de dolari, relateaza CNN Money.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )