Libnet.ro
UNICEF

01:05

Beke Istvan, acuzat ca planuia sa detoneze un dispozitiv exploziv la Targu Secuiesc, ramane in arest

Adevărul Adevărul,
Beke Istvan, acuzat ca planuia sa detoneze un dispozitiv exploziv la Targu Secuiesc, ramane in arest

Beke Istvan ramane incarcerat, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins contestatia la decizia de arestare preventiva pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca ar fi planuit sa confectioneze si sa detoneze un dispozitiv exploziv la Targu Secuiesc de 1 Decembrie. continuă pe Adevărul

Miscarea de Tineret 64 de Comitate cere eliberarea lui Beke Istvan Attila, in fata Ambasadei Romaniei din Budapesta

Aproximativ 200 de membri ai Miscarii de Tineret 64 de Comitate din Ungaria HVIM) s-au adunat, duminica, in fata ambasadei Romaniei la Budapesta, in semn de solidaritate cu Beke Istvan Attila, arestat sub acuzatia ca planuia sa confectioneze un dispozitiv exploziv pe care sa-l detoneze de Ziua Nationala a Romaniei.

Contestatia lui Beke Istvan Attila la arestarea preventiva se judeca miercuri

Inalta Curte de Casatie si Justitie dezbate, miercuri, contestatia depusa de Beke Istvan Attila, arestat preventiv sub acuzatia ca a incercat sa detoneze un dispozitiv artizanal la Targu Secuiesc cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Mitinguri de solidaritate cu suspectul de terorism Beke Istvan, la Sfantu Gheorghe si la Targu Secuiesc

Doua mitinguri de solidaritate cu suspectul de terorism Beke Istvan Attila, aflat in arest preventiv, s-au desfasurat marti la Sfantu Gheorghe si la Targu Secuiesc, la cele doua actiuni luand parte circa 300, respectiv 200 de persoane.

De ce a fost arestat teroristul Beke Istvan: Faptele creeaza un puternic impact psihologic pe fondul atentatelor teroriste din Paris

Faptele de care este acuzat Istvan Beke, respectiv ca ar fi planuit sa detoneze un dispozitiv exploziv la Targu Secuiesc pe 1 Decembrie, creeaza un puternic impact psihologic, mai ales in actualul context european, marcat recent de tragicele atentate teroriste de la Paris.

Miting pentru eliberarea lui Beke Istvan Attila in fata ambasadei Romaniei la Budapesta

Miscarea de Tineret 64 de Comitate din Ungaria a organizat duminica un miting in fata ambasadei Romaniei la Budapesta, in sprijinul lui Beke Istvan Attila, cetatean roman de etnie maghiara arestat sub acuzatia ca voia sa confectioneze un dispozitiv exploziv pe care sa-l detoneze de Ziua Nationala a Romaniei. Aproximativ 200 de membri si sustinatori ai Miscarii 64 de Comitate s-au adunat in fata ambasadei Romaniei la Budapesta, cerand eliberarea lui Beke Istvan Attila, relateaza Mediafax, citand MTI.

Miting la ambasada Romaniei din Budapesta, pentru eliberarea lui Beke Istvan Attila

Miscarea de Tineret 64 de Comitate din Ungaria HVIM) a organizat un miting in fata ambasadei Romaniei la Budapesta, in sprijinul lui Beke Istvan Attila, arestat sub acuzatia ca voia sa confectioneze un dispozitiv exploziv pe care sa-l detoneze de Ziua Nationala a Romaniei, relateaza MTI.

Acasa la teroristul Beke Istvan Attila. De la paradisul figurinelor Kinder la visul Ungariei Mari

Reporterii Adevarul au mers acasa la Beke Istvan Attila, arestat pe 1 decembrie sub invinuirea unui presupus complot terorist la Targu Secuiesc, pentru a vedea in ce mediu a crescut si cum vad apropiatii sai evenimentele care au pus pe jar Secuimea. Au gasit o casa plina de jucarii, dar si o zestre de resentimente fata de Romania.

Atentatul dejucat de la Targu Secuiesc/ Motivarea instantei: Faptele lui Istvan Beke creeaza un puternic impact psihologic pe fondul atentatelor teroriste din Paris

Faptele de care este acuzat Istvan Beke, ce ar fi planuit sa detoneze un dispozitiv exploziv la Targu Secuiesc de 1 Decembrie, creeaza un puternic impact psihologic, mai ales in actualul context european, marcat recent de tragicele atentate teroriste de la Paris, se arata in motivarea Curtii de Apel Bucuresti, potrivit Mediafax.

Cum au motivat judecatorii arestarea lui Beke Istvan

Judecatorul de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Bucuresti CAB) care a decis arestarea lui Istvan Beke, de Ziua Natonala, a explicat ca faptele de care barbatul este acuzat afecteaza viata pasnica si siguranta cetatenilor si creeaza un puternic impact psihologic, in contextul european actual, marcat de atentatele teroriste de la Paris.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )