Libnet.ro
UNICEF

00:07

Belarus: Site-urile de stiri si magazinele online, blocate in urma devalorizarii monedei

B1 B1,
Belarus: Site-urile de stiri si magazinele online, blocate in urma devalorizarii monedei

Autoritatile de la Belarus au blocat site-urile de stiri si magazinele online in incercarea de a impiedica un asalt al populatiei in banci si magazine, spre a proteja economiile de devalorizarea abrupta a. continuă pe B1

Belarus: Site-urile de stiri si magazinele online, blocate in urma devalorizarii monedei

Autoritatile din Belarus au blocat magazinele online si site-urile de informatii, pentru a impiedica un asalt al populatiei in banci si magazine, in incercarea de a-si proteja economiile de devalorizarea abrupta a rublei belaruse din cauza prabusirii rublei rusesti. Valoarea rublei statului belarus s-a redus la aproape jumatate de la inceputul acestui an, lovita in plin de prabusirea rublei.

Autoritatile din Belarus a blocat site-urile de stiri si magazinele online, in urma devalorizarii monedei

Autoritatile din Belarus au blocat duminica magazinele online si site-urile de informatii, masura destinata impiedicarii unui asalt al populatiei in banci si magazine, in incercarea de a-si proteja economiile de devalorizarea abrupta a rublei belaruse din cauza prabusirii rublei rusesti.

Belarus: Site-urile de stiri si magazinele online, blocate in urma devalorizarii monedei

Autoritatile de la Belarus au blocat site-urile de stiri si magazinele online in incercarea de a impiedica un asalt al populatiei in banci si magazine, spre a proteja economiile de devalorizarea abrupta a.

Belarusul a blocat site-urile de stiri si magazinele online

Autoritatile din Belarus au blocat duminica magazinele online si site-urile de informatii, pentru a preveni un asalt al populatiei in banci si magazine, in urma devalorizarii monedei, informeaza Mediafax.

Devalorizarea rublei duce la masuri extreme: Belarus blocheaza magazinele online si site-urile de stiri

Autoritatile din Belarus au blocat magazinele online si site-urile de informatii, masura destinata impiedicarii unui asalt al populatiei in banci si magazine, in incercarea de a-si proteja economiile de devalorizarea abrupta a rublei belaruse din cauza.

Peste 90 de milioane de produse, eliminate de pe site-urile Alibaba. Care a fost motivul

Alibaba Group a eliminat in ultimii doi ani peste 90 de milioane de produse contrafacute de pe site-urile sale, cheltuind 160 de milioane de dolari pentru imbunatatirea protectiei consumatorilor, relateaza Mediafax.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )