Libnet.ro
UNICEF

09:45

Belgia: Doi barbati suspectati de planuirea unui atac au fost arestati

Adevărul Adevărul,
Belgia: Doi barbati suspectati de planuirea unui atac au fost arestati

Politia belgiana a arestat doi barbati suspectati de planuirea unui atac pe teritoriul tarii, dupa perchezitii efectuate vineri seara. Anuntul a fost facut sambata de procurorii federali, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Politia belgiana a dejucat un nou atac: doi barbati au fost arestati

Politia belgiana a arestat doi barbati suspectati de planuirea unui atac pe teritoriul tarii dupa perchezitii efectuate vineri seara.

Autoritatile belgiene au retinut persoane sub suspiciunea ca ar fi planuit comiterea unui atac

Politia a arestat doi barbati suspectati de planificarea unui atentat in Belgia, in urma perchezitiilor efectuate vineri seara, au anuntat procurorii federali, potrivit Reuters online. Cei doi, Nourredine H. si fratele sau Hamza H. , vor aparea astazi in fata unui judecator care va stabili daca acestia vor ramane in continuare in arest preventiv.

Politia belgiana a dejucat un nou atac terorist: Doi suspecti au fost arestati

Politia belgiana a arestat doi barbati suspectati de planuirea unui atac pe teritoriul tarii dupa perchezitii efectuate vineri seara, au anuntat sambata procurori federali, relateaza Reuters. Cei.

Doi barbati, inculpati pentru atentatele de la 13 noiembrie din Paris

Doi barbati predati vineri Frantei de catre Austria, suspectati ca au vrut sa ia parte la atentatele de la 13 noiembrie din Paris, au fost inculpati vineri seara la Paris si trimisi la inchisoare, a indicat pentru AFP o sursa judiciara, potrivit Agepres.

Arabia Saudita: Doi barbati au fost arestati dupa ce au fost prinsi ca vindeau preparate din carne de soparla si sobolan (VIDEO)

Politistii sauditi au arestat doi barbati acuzati ca au gatit soparle si soareci pe care i-au vandut clientilor alaturi de bauturi alcoolice, informeaza emirates247. com, citand un ziar.

Alerta pe aeroportul din Geneva dupa un apel anonim care avertiza in privinta unui atac (VIDEO)

Un numar important de politisti se afla pe aeroportul din Geneva dupa ce in cursul noptii trecute a fost primit un apel telefonic care avertiza asupra unui atac iminent pe aeroportul elvetian, informeaza B1.

Accident teribil pe o sosea din Botosani. Doi barbati au murit

Doi tineri si-au pierdut viata, vineri seara, intr-un cumplit accident ce a avut loc la intrarea in orasul Saveni, potrivit stiribotosani. ro. Cei doise deplasau intr-un VW Passat dinspre.

Partidului Democrat din SUA, tinta unui atac cibernetic

Responsabili ai Partidului Democrat din SUA au transmis vineri ca au fost tinta unui nou atac informatic, la o saptamana dupa o vasta scurgere de e-mailuri care a umbrit partial conventia de investitura a lui Hillary Clinton, relateaza France Presse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )