Libnet.ro
UNICEF

13:00

Partidului Democrat din SUA, tinta unui atac cibernetic

România Liberă România Liberă,
Partidului Democrat din SUA, tinta unui atac cibernetic

Responsabili ai Partidului Democrat din SUA au transmis vineri ca au fost tinta unui nou atac informatic, la o saptamana dupa o vasta scurgere de e-mailuri care a umbrit partial conventia de investitura a lui Hillary Clinton, relateaza France Presse. continuă pe România Liberă

Partidul Democrat din SUA, din nou tinta hackerilor

Responsabili ai Partidului Democrat din SUA au transmis vineri ca au fost tinta unui nou atac informatic, la o saptamana dupa o vasta scurgere de e-mailuri care a umbrit partial conventia de.

Barack Obama, despre ipoteza ca Rusia incearca sa influenteze alegerile din SUA: Orice este posibil. Stiu ca Donald Trump si-a exprimat in mod repetat admiratia pentru Vladimir Putin

Presedintele SUA Barack Obama a declarat marti ca este posibil ca Mosova sa fie responsabila pentru scandalul in care 20. 000 de emailuri de pe serverele Conventiei Nationale a Partidului Democrat din SUA au.

Constatam tentative obsesive de a folosi Rusia in campania electorala din SUA

Acuzatiile de piraterie informatica la adresa Moscovei lansate de responsabili ai Partidului democrat american reprezinta o tentativa obsesiva de a folosi Rusia in campania electorala din SUA, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului Dmitri Peskov, citat de AFP.

E abia inceputul: Fondatorul Wikileaks anunta ca vor mai urma sa fie publicate multe materiale despre alegerile prezidentiale din SUA

Wikileaks a publicat pe 22 iulie o serie de 20. 000 de mesaje interne de pe serverele Comitetului National Democrat organul de conducere al Partidului Democratic din Statele Unite) care au un impact important in.

Surprize uriase la Conventia Partidului Democrat. Mihai Gadea: E fantastic ce se intampla aici!

Conventia partidului democrat american, care va oficializa candidatura lui Hillary Clinton la presedintie, s-a deschis intr-o atmosfera haotica. Sustinatorii senatorului Bernie Sanders sunt indignati dupa.

Hillary Clinton scrie istorie! A fost desemnata oficial candidat al Partidului democrat la Casa Alba

Hillary Clinton a fost desemnata oficial, marti seara, la Philadelphia candidat al Partidului democrat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie, anunta AFP, preluat de Agerpres. in acest fel, Hillary.

Alerta pe aeroportul din Geneva dupa un apel anonim care avertiza in privinta unui atac (VIDEO)

Un numar important de politisti se afla pe aeroportul din Geneva dupa ce in cursul noptii trecute a fost primit un apel telefonic care avertiza asupra unui atac iminent pe aeroportul elvetian, informeaza B1.

Melania Trump, sotia candidatului republican la alegerile din SUA, in mijlocul unui scandal. Exista suspiciuni privind studiile sale

Sotia lui Donald Trump se afla in centrul unui scandal. Presa de pe Ocean scrie ca ar exista indoieli in privinta diplomei sale universitare. Scandalul in care apare numele Melaniei.

Scandalul de spionaj din SUA. Cine ar fi in spatele hackerului roman care a spart serverele americanilor

Numele Romaniei apare in cel mai mare scandal de spionaj din SUA, a scris cotidianul New York Times. Victoria lui Hillary Clinton in alegerile care i-au asigurat candidatura la presedintia.

Moment stanjenitor la Conventia Partidului Democrat: Bill Clinton a atipit in timpul discursului sotiei sale (VIDEO)

Hillary Clinton a devenit in mod oficial prima femeie nominalizata de un partid important din Statele Unite drept candidat pentru presedintia SUA. Joi seara, fosta prima doamna a sustinut un discurs.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2231 seconds )