Libnet.ro
UNICEF

07:45

Accident teribil pe o sosea din Botosani. Doi barbati au murit

Antena3 Antena3,
Accident teribil pe o sosea din Botosani. Doi barbati au murit

Doi tineri si-au pierdut viata, vineri seara, intr-un cumplit accident ce a avut loc la intrarea in orasul Saveni, potrivit stiribotosani. ro. Cei doise deplasau intr-un VW Passat dinspre. continuă pe Antena3

O familie intreaga a ajuns in coma la spital, dupa un accident teribil pe un drum din Botosani

Un copil de 1 an, mama si tatal lui au ajuns in coma la spital, dupa un accident teribil, petrecut pe un drum din Botosani. Soferul care ii luase in masina ar fi adormit la volan, iar.

Doi barbati, inculpati pentru atentatele de la 13 noiembrie din Paris

Doi barbati predati vineri Frantei de catre Austria, suspectati ca au vrut sa ia parte la atentatele de la 13 noiembrie din Paris, au fost inculpati vineri seara la Paris si trimisi la inchisoare, a indicat pentru AFP o sursa judiciara, potrivit Agepres.

Arabia Saudita: Doi barbati au fost arestati dupa ce au fost prinsi ca vindeau preparate din carne de soparla si sobolan (VIDEO)

Politistii sauditi au arestat doi barbati acuzati ca au gatit soparle si soareci pe care i-au vandut clientilor alaturi de bauturi alcoolice, informeaza emirates247. com, citand un ziar.

Eleva (16 ani), din Botosani: in doi ani, Apolodor din Damasc a ridicat podul de la Drobeta, iar acum nu facem un kilometru de autostrada intr-un an

Autoritatile din Mehedinti nu respecta istoria. Asa gandesc doi adolescenti din Botosani si Valcea, membrii ai mai multor organizatii de tineret din Romania, care au participat zilele acestea la o tabara de istorie dacica in Drobeta Turnu Severin. Mizeria din curtea Muzeului Regiunii Portilor de Fier si din jurul Piciorului Podului lui Traian i-a ingrozit pe cei doi tineri.

Sfarsit groaznic pentru un barbat din Botosani

Un barbat in varsta de 57 de ani din comuna Vladeni din judetul Botosani si-a pierdut viata, miercuri, dupa ce a fost strivit de o presa de balotat paie. Acesta a coborat din tractor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )