Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arabia Saudita: Doi barbati au fost arestati dupa ce au fost prinsi ca vindeau preparate din carne de soparla si sobolan (VIDEO)

B1 B1,
Arabia Saudita: Doi barbati au fost arestati dupa ce au fost prinsi ca vindeau preparate din carne de soparla si sobolan (VIDEO)

Politistii sauditi au arestat doi barbati acuzati ca au gatit soparle si soareci pe care i-au vandut clientilor alaturi de bauturi alcoolice, informeaza emirates247. com, citand un ziar. continuă pe B1

Atac armat la un punct de trecere a frontierei din Arabia Saudita. Cinci graniceri au murit

Ministrul de Interne din Arabia Saudita a anuntat ca cinci graniceri au fost ucisi intr-un schimb de focuri cu insurgenti din Yemen. Granicerii ar fi tras asupra unui grup neidentificat de persoane.

in Canada, lesbienele sunt considerate fierbinti, in Arabia Saudita o sa mori. O companie de nisipuri petroliere din Alberta cere scuze public pentru o reclama cu conexiuni politice (FOTO)

O companie de nisipuri petroliere din Alberta a cerut scuze pentru un anunt in care a spus ca combustibilul canadian ar trebui sa fie preferat in defavoarea gazului din Arabia Saudita, deoarece.

Doi rusi arestati dupa ce au spart doua bancomate din Bucuresti

Doi cetateni rusi, Shcherbina Artur si Kuznetsov Artem, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, ei fiind acuzati de procurorii DIICOT ca au spart doua bancomate din Capitala, de unde au sustras aproximativ 250. 000 lei prin metoda Black Box, informeaza Agerpres.

Violuri, batai si tortura. Tratament inuman pentru cei arestati dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia

Un grup care militeaza pentru respectarea drepturilor omului denunta tratamentele la care sunt supusi cei arestati dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia. Potrivit acestui grup, ofiterii sunt violati.

Sapte militari care au participat la atacul asupra hotelului lui Erdogan au fost arestati

Sapte militari care au luat parte la atacul asupra hotelului din statiunea Marmaris in care era cazat presedintele Recep Tayyip Erdogan, in timpul tentativei de lovitura de stat, au fost arestati,.

Sapte militari turci care au participat la atacul asupra hotelului lui Erdogan au fost arestati

Sapte militari care au luat parte la atacul asupra hotelului din statiunea Marmaris in care era cazat presedintele Recep Tayyip Erdogan, in timpul tentativei de lovitura de stat, au fost arestati, informeaza ziarul Hurriyet.

Doi generali turci, detasati in Afganistan, au fost arestati in Dubai

Doi generali turci, comandanti ai unor forte detasate in Afganistan, au fost retinuti de autoritati in Dubai, ca urmare a loviturii de stat esuate in Turcia, din 15 iulie, relateaza CNN Turk, citand surse diplomatice, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Stare de alerta la Londra. O statie de metrou a fost inchisa dupa ce in zona a fost observata o masina suspecta

Statia de metrou Golders Green din Londra a fost inchisa, luni, din cauza unei alerte de securitate legata de o masina abandonata. Stire in curs de actualizare .

UPDATE. Stare de alerta la Londra. O statie de metrou a fost redeschisa dupa mai multe ore in care s-a verificat o masina abandonata in zona

Statia de metrou Golders Green din Londra a fost inchisa, luni, din cauza unei alerte de securitate legata de o masina abandonata. Stire in curs de actualizare .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )