Libnet.ro
UNICEF

12:16

Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Belgia impune restrictii pentru mai multe judete din Romania

Belgia si-a actualizat sambata lista referitoare la regimul calatoriilor si a pus mai multe judete din Romania pe lista rosie a riscului epidemiologic, ceea ce inseamna ca pentru cetatenii romani care vin in Belgia din aceste zone vor fi obligatorii carantina timp de 14 zile si testarea COVID-19. Pe de alta parte, Belgia impune restrictii si propriilor cetateni in relatia cu Romania, scrie Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania

Dupa ce luna iunie a fost cuprinsa de ploi si viituri care au facut prapad in vestul si nordul tarii, ANM anunta reintoarcerea potopului. Vremea rea pune din nou stapanire pe Romania in zilele urmatoare. Alerta meteo ANM: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania Meteorologii au emis un cod portocaliu de .

Cod rosu de averse si vijelii pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare cod rosu de averse si vijelii, ce .

Belgia dispune carantina si test COVID-19, pentru calatorii veniti din mai multe judete ale Romaniei. in schimb, dinspre regat, deplasarile non-esentiale in zona rosie nu sunt autorizate

Autoritatile belgiene au inscris in zona rosie mai multe judete din Romania, astfel ca persoanele care vin in regat din aceste regiuni ale tarii noastre sunt obligate, incepand cu 1 august, sa intre in.

Purtarea mastii a devenit obligatorie in mai multe judete Rafila: Care este singura conditie pentru a nu purta masca in spatii deschise

Purtarea mastii si in spatiile deschise, in zonele aglomerate, a devenit obligatorie, incepand de joi, in mai multe judete din Romania unde in ultimele saptamani a avut loc o explozie a numarului de cazuri de COVID-19. Masura incepe sa fie luata de tot mai multe judete, in contextul in care de peste o saptamana se inregistreaza zilnic peste 1. 000 de noi cazuri de coronavirus, iar Guvernul le-a dat mana libera administratiilor locale sa stabileasca o astfel de regula.

CNSU a stabilit oficial zonele in care este limitat programul teraselor. Masura intra in vigoare de duminica si se aplica in Capitala si mai multe judete (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, in sedinta de sambata, Hotararea nr. 38 din 1 august 2020, care stabileste, la propunerea specialistilor, zonele in care este limitat programul.

inca un judet impune restrictii majore pentru cetateni. Masca de protectie se va purta si aici in spatiile deschise aglomerate!

Autoritatile din tot mai multe judete instituie obligativitatea purtarii mastii si in spatiile deschise. Dupa Arges, Dambovita si Galati, si autoritatile din Valcea au descis ca masca sa devina obligatorie pe strada in zonele aglomerate. Astfel, in taguri, piete, stranduri, piscine. gari, autogari sau statii de transport in comun oamenii sunt nevoiti sa stea cu masca pe fata.

COVID-19. TOP 5 judete cu cele mai multe infectari confirmate in ultimele 24 de ore

Romania a trecut de 50. 000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Vineri, 31 iulie, Grupul de Comunicare strategica a raportat 1. 295 de noi cazuri de COVID-19. Cele mai multe sunt din Bucuresti, lider autoritar.

Trafic sistat pe mai multe strazi din Chisinau

Traficul rutier pe strada Bucuresti, in perimetrul strazii Mitropolit G. Banulescu Bodoni si strazii Maria Cebotari va fi sistat incepand de astazi, 1 august, ora 22. 00 si pana maine dimineata, ora 06. Masura este luata in legatura cu desfasurarea lucrarilor de reabilitare a retelelor ingineresti din gestiunea S. Apa - Canal Chisinau, anunta Primaria Chisinau, citata de IPN.

Belgia ne baga in carantina pe judete

Belgia a stabilit ca 24 de judete din Romania sunt considerate zone rosii iar carantina si testarea .

Top 10 al celor mai afectate judete. Unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul a ajuns in topul zonelor cu cele mai multe cazuri de infectari cu noul coronavirus cu un total de 5. 723 care au luat virsul SARS-CoV-2. Pe locul 2 este judetul Suceava cu 4. 514 infectari, iar pe locul 3 judetul Arges cu 3. 112 infectari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )